-Vi må ikke tro at Blackpool blir lettere å slå

Seieren over Manchester United ga Chelsea en skikkelig opptur.

TILBAKE: Chelsea viste i kampen mot Manchester United at troppen er god nok til å kjempe om gullet.   Foto: Peter Hove Olesen, AP
TILBAKE: Chelsea viste i kampen mot Manchester United at troppen er god nok til å kjempe om gullet. Foto: Peter Hove Olesen, APVis mer

(Dagbladet): Etter at Manchester United gikk på nok et tap i søndagens oppgjør mot Liverpool, er det nå mange som tror at Chelseas muligheter til ligagull fortsatt er gode. Med seier i de to utsatte kampene vil London-laget kun være seks poeng fra tabelltopp.

Selvtilliten til Chelsea fikk seg en skikkelig opptur etter seieren over nettopp Manchester United. Nå frykter Carlo Ancelotti at laget hans rett og slett har for høy selvtillit før møtet med Blackpool i kveld.

- Å tro at Blackpool blir lettere å møte enn Manchester United er en feil måte å forberede seg til kampen på. Det er lett å fokusere på kamper mot lag som Manchester United, det er mindre press når man møter lag som Blackpool, sier Ancelotti.

Skadeproblemer
Chelsea har hatt en god del skader på sentrale spillere denne sesongen, men nå kan laget se fram mot en tid hvor troppen er mer eller mindre skadefri.

- Det er en helt annen atmosfære nå. Vi har ikke mange skader lenger, så når jeg nå ser på laget mitt som er fokusert og konsentrert, er jeg glad og har tro på fremtiden, sier Ancelotti.


Bredden til Chelseatroppen viste seg i kampen mot Manchester United. Drogba, Zhirkov og Bosingwa kom alle inn på banen etter å ha startet kampen på benken.

- Mot Manchetser United hadde jeg en fantastisk benk som snudde kampen i vår favør, sier Ancelotti.

Følg Blackpool-Chelsea i vårt fotballstudio fra klokken 21.00