FORMASJONSTRENING FØR TSJEKKIA: Våre beste menn øver i 4-5-1 før møtet med Tsjekkia i morgen.MMS-foto: Jørgen Bohnhorst Hoff
FORMASJONSTRENING FØR TSJEKKIA: Våre beste menn øver i 4-5-1 før møtet med Tsjekkia i morgen.MMS-foto: Jørgen Bohnhorst HoffVis mer

- Vi må innse at vi ikke har noen Messi på laget

Drillo bruker siste trening til dødballer.

ULLEVAAL (Dagbladet): Akkurat nå pågår den siste landslagstreninga før morgendagens privatlandskamp mot Tsjekkia på Ullevaal. Dagbladet er ringside, og ut fra treningen tror vi Norge starter med følgende elleve i en 4-5-1-formasjon i morgen kveld:

Rune Almenning Jarstein — Tom Høgli, Kjetil Wæhler, Vadim Demidov, John Arne Riise — Erik Huseklepp, Alexander Tettey, Henning Hauger, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen — Mohammed Abdellaoue.

Elleveren er klar Dette er de elleve Drillo har brukt i formasjonstreningen så langt i dag, men Simen Brenne og Alexander Tettey har vekslet litt på midtbanerollen. Dagbladet tror likevel Drillo ender med å bruke Rennes-proffen fra start.

- Vi har en ellever sånn noenlunde klar, men vi kommer til å bruke hele kvota. Alle fire indreløperne skal få prøve seg, sier Drillo til TV 2 etter treninga.

Terper dødball I tillegg til formasjonstreninga har landslaget terpet dødballer og spill mot etablert forsvar. Selv uten karer som John Carew og Brede Hangeland er Norge en konstant trussel på faste situasjoner.

- Ola som har hovedansvar på dødball er ikke helt fornøyd, sier Drillo, men vil ikke innrømme at han savner Carew nevneverdig.

- Vi har ingen som ligner veldig på Carew, det har vi ikke, men vi har folk med annen type spisskompetanse og som er i bra form.

- Defensivt føler vi er i verdenstopppen, men offensivt prøver vi å bli bedre. Men vi har ikke noen Messi på laget, det må vi innse, sier Drillo til TV 2.

Kaptein Riise Landslagssjefen har forøvrig utnevnt John Arne Riise som kaptein i Brede Hangelands skadefravær. Kjetil Wæhler vil være visekaptein.

- Det har litt med posisjon i laget og ansiennitet å gjøre, begrunner Drillo overfor Dagbladet.

Riise er stolt over det ærefulle oppdraget, men samtidig klar på at det trolig blir en engangsforeteelse.

- Det er klart det er en drøm å være kaptein, men ingenting er endret når Brede er tilbake. Han er en fantastisk kaptein, sier Riise.