TRENGER POENG: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tar imot Liverpool i ettermiddag. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB Scanpix
TRENGER POENG: Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tar imot Liverpool i ettermiddag. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB ScanpixVis mer

- Vi må komme oss vekk fra bunnen, mens Liverpool tror de kan vinne ligaen

I dag møtes Cardiff og Liverpool.

(Dagbladet): I dag møter Ole Gunnar Solskjærs Cardiff et selvsikkert Liverpool-lag hjemme i Wales. Mens Cardiff tapte 1-2 for Everton i forrige runde, knuste Liverpool rivalen Manchester United 3-0.

Selv om bortelaget er favoritter er Cardiff helt avhengig av å gjøre alt de kan for å ta poeng.

- Vi har forbedret oss de siste ukene. Vi trenger poengene og må bare gi alt, sa Solskjær på en pressekonferanse i går formiddag.

- Vi har en god mulighet til å få noe ut av en kamp 99,9 prosent av verden ikke tror vi kan få noe ut av, sier han til BBC.

Vet hva de møter Men Solskjær vet at laget hans får en tøff jobb mot Liverpool, som jakter sitt første seriegull siden 1990.

- Vi vet hva vi må gjøre og hva vi møter. Liverpool tror de kan vinne Premier League, men vi må bare fokusere på oss selv, sier Solskjær.
- Vi leverte en god prestasjon forrige helg. Det tar vi med inn mot denne kampen og vi møter et Liverpool-lag som viser toppform.

- Beste kontringslaget Liverpool har scoret 76 mål på 29 kamper, og selv med en kamp mindre er det over tre ganger så mange mål som Cardiffs 23.

- I øyeblikket er Liverpool kanskje det beste kontringslaget i Europa med Luis Suárez og Daniel Sturridge. Du har Raheem Sterling med skremmende fart der også. Vi må bare gi alt. Dette er en kamp mange ikke gir oss noen mulighet i, sier Solskjær til Cardiffs YouTube-kanal.

Trenger flaks For mens Liverpool kjemper i toppen ligger Cardiff nest nederst på tabellen, og kjemper for å overleve i ligaen. Etter at Solskjær tok over har laget på ti kamper tatt sju poeng.

 PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: Arsene Wenger smiler etter å ha blitt ansatt som Arsenal-manager i september 1996. I dag leder han «The Gunners» for tusende gang. Foto: Ian Waldi/Reuters/NTB Scanpix
PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: Arsene Wenger smiler etter å ha blitt ansatt som Arsenal-manager i september 1996. I dag leder han «The Gunners» for tusende gang. Foto: Ian Waldi/Reuters/NTB Scanpix Vis mer

- Vi har ulike agendaer. Vi må komme oss vekk fra bunnen, mens Liverpool tror de kan vinne ligaen. I en kamp mot Liverpool har vi ingenting å tape. Vi er hjemme, og vi har klart det mot Manchester City, og spilt uavgjort mot Manchester United, sier Solskjær til BBC.

Han har fortsatt troa på at laget skal beholde plassen.

- Jeg har alltid vært en som kan reise meg etter å ha fått et spark i tennene. Det gjelder å komme tilbake. Jeg ble selv satt på benken en del ganger i min karriere. Det ga meg ekstra motivasjon til å ville vise manageren at jeg burde spille, sier Solskjær.

- Vi er i bra form, ser ut som et lag og kjemper for hverandre. Vi mangler bare den lille ekstra flaksen.