Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi må komme sterkere tilbake neste år

Henry-tale på flyet gir Arsenal håp om at han blir.

(Dagbladet.no): Arsenal-kaptein Thierry Henry spilte til tider en strålende Champions League-finale mot Barcelona - som kan bli laget hans neste sesong.

Men på flyet hjem fra Paris i natt holdt han en tale over høytaleranlegget som skal ha skapt ny optimisme hos Arsenal.

- Vi må komme oss på beina igjen og forsikre oss om at vi kommer sterkere tilbake neste år, sa han til lagkameratene, klubbledere og supportere ombord i flyet.

Han stoppet imidlerid før han lovet å undertegne fireårskontrakten som ligger og venter på ham, skriver nyhetsbyrået PA.

- Tapet gjør at han blir

Henrys tidligere landslagskamerat, Laurent Blanc, sier han tror tapet mot Barcelona øker sjansene for at Henry blir i Arsenal.

- Etter sju år i Arsenal, har ikke Thierry så mange alternativer etter å ha tapt denne finalen. Jeg tenkte før finalen at en Arsenal-seier ville fullført jobben hans, sier Blanc til Daily Express ifølge PA.

Henry har vunnet Premier League og FA-cupen med Arsenal. Hadde de vunnet Champions League i går, ville det bety at det ikke var mer for Henry å vinne i London.

- Men tapet betyr at Thierry fortsatt har noe ugjort og blir sannsynligvis hos Arsene Wenger, tror Blanc.

Venner i Barca

Samtidig har Henry gode venner blant gårsdagens overmenn i Barcelona. Mens lagene ventet på medaljene, sto han og snakket med Ludovic Guily og Samuel Eto\'o.

Den kamerunske Barca-spissen svarer kryptisk da han ble spurt om hva de snakket om.

- Det er en privatsak, men jeg fortalte ham at vi vil snakkes på telefon. Jeg vil ringe til ham. Vi er venner, forklarte Eto\'o.

Også Ronaldinho har tidligere snakket varmt om vennskapet med Henry, og ønsket om å få ham til Barcelona.

Optimistisk Wenger

Henry har sagt han vil avklare framtida før fotball-VM starter om tre uker.

Arsenal-manager Arsene Wenger sier han vil snakke til Henry, som er en viktig inspirasjon for de mange lovende, unge spillerne på laget.

Wenger er optimist. På direkte spørsmål om han tror han mister Henry i går kveld, svarte han:

- Jeg vet ikke. Jeg tror ikke det.

• Din mening: Hva synes du Henry bør gjøre neste sesong?

BLIR I LONDON? - Vi må komme sterkere tilbake neste år, sa Thierry Henry på flyet hjem fra Paris i natt. Det gir Arsenal nytt håp om å få med seg kapteinen inn på sitt nye stadion.
GODE VENNER:</B> Thierry Henry trøstes av Barcelonas Samuel Eto\'o. - Jeg vil ringe Henry, lover den kamerunske stjernespissen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling