Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi må plukke poeng så vi kan henge med

Solskjær før nøkkelmatch mot Hull.

EN LIGASEIER: Ole Gunnar Solskjær står med bare en trepoenger på seks forsøk i Premier League. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY / NTB SCANPIX
EN LIGASEIER: Ole Gunnar Solskjær står med bare en trepoenger på seks forsøk i Premier League. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cardiff trenger sårt en seier i lørdagens hjemmekamp mot Hull i Premier League. Manager Ole Gunnar Solskjær har troen på sine elever.

- Dette er trolig den beste treningsuken vi har hatt, og vi har en god følelse, sa Solskjær under fredagens pressekonferanse.

Han har fått dårlig skadenytt den siste uken. Torsdag avslørte han at midtstopper og kaptein Mark Hudson er ute resten av sesongen. Dessuten har rekordkjøpet Gary Medel fått en muskelskade i magen og kan ikke spille de neste ukene.

- Medel mister denne kampen, og vi har også noen andre småskader. Men Gary er den eneste (siden sist) som er helt utelukket lørdag, opplyste Solskjær.

Poengnød Nordmannen har hatt en tøff start som Cardiff-sjef. Laget røk nylig ut av FA-cupen, og i serien har seks kamper gitt én seier, én uavgjort og fire tap.

Cardiff er nest sist i Premier League, men kun to poeng skiller opp til nedrykksstreken.

- Vi må plukke poeng så vi kan henge med hele veien inn, slo Solskjær fast fredag.

- Vi spiller hjemme, og dette blir en av kampene vi må satse på. Et godt resultat vil gi oss selvtillit på veien videre, la han til.

- Mye å spille for Lørdagens motstander har gjort det godt siden opprykket til Premier League, men heller ikke Steve Bruces menn er trygge på ny kontrakt.

- Hull har gjort det bra, men vi er begge i en lignende situasjon. Begge lagene trenger poeng lørdag, mener Solskjær.

Særlig framover på banen har det gått trått for laget fra Sør-Wales. Kun fire mål er det blitt på de seks seriekampene under Solskjærs ledelse.

- Det beste er ikke å tenke for mye på det. Spille vår fotball og forhåpentlig ta poengene vi trenger, sa Fraizer Campbell fredag.

- Tolv kamper igjen. Det er fortsatt mange poeng å spille for. Ikke avskriv oss ennå, lød spissens anbefaling. (©NTB)

Hele Norges coronakart