- Vi må roe oss ned, sier Henning

LONDON (Dagbladet): Dagen der-Frankrike-på styrte England-proffene fotballskoa mot Premier League, mens hodene fortsatt var på Stade de Velodrome i Marseille. - Fryktelig hektisk kveld, sier Henning Berg. - Det vi hadde trengt, var en mann som kunne roe det litt ned på midtbanen.

Englandsfarerne er enige om en ting; Onsdag kveld sleit Drillos i overkant uten ball. For den defensive beinflyinga koster så mye at det blir lite krefter igjen til det som virkelig gjelder - spillet med ball.

- Det var helt sinnssykt i perioder, sier Petter Rudi. - Slik jeg ser det, er vi nødt til å roe oss ned når vi får ballen. Vi kan ikke bare slå den tilbake til motstanderen for så å jage enda mer.

- Jeg føler at jeg blir mer stressa i landslaget enn i Premier League, sier Stig Inge Bjørnebye. - Onsdag spilte jeg med følelsen av at jeg måtte bli kvitt ballen fortest mulig uten at det var noen som ville ha den.
- Det blir for mye løping uten ball, sier Lars Bohinen. Det koster rett og slett for mye krefter.

Egil Østenstad satt 85 minutter på benken. Om den opplevelsen sier han:

- Vi satt nesten under bakken og så svært lite av kampen. Du registrerer sjansene, men ikke mye mer. Og derfor mener jeg - når vi har så mange trenere der - at kanskje en burde sitte oppe på tribunen.

Det siste er et tankekors, Drillo.