PÅ VEI TILBAKE TIL NADDERUD: Nadderud Stadion er ikke klarert for tippeligaspill, og må rustes opp for flere titalls millioner kroner dersom Stabæk nå vender tilbake.   Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
PÅ VEI TILBAKE TIL NADDERUD: Nadderud Stadion er ikke klarert for tippeligaspill, og må rustes opp for flere titalls millioner kroner dersom Stabæk nå vender tilbake. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

- Vi må sannsynligvis tilbake til Nadderud

Stabæk har nesten gitt opp Telenor Arena.

Stabæk har nesten gitt opp Telenor Arena. Mye tyder på at Nadderud stadion blir klubbens hjemmebane neste år.

Styreleder i Stabæk Fotball AS, Lars Holter Sørensen, sier til Budstikka at bæringene trolig må spille på Nadderud i 2012.

- Vi erkjenner at tiden begynner å bli knapp, og om kort tid må vi foreta en endelig beslutning om hvor vi skal spille våre hjemmekamper i 2012. Vi har ikke gitt opp videre spill på Telenor Arena, men basert på den informasjonen vi sitter på nå, blir sannsynligvis beslutningen Nadderud, sier Sørensen til lokalavisen.

Stabæk må melde inn hjemmebane for neste sesong til Norges Fotballforbund innen 14. november, men det kan være bæringene går ut med beslutningen før det.

- Vi har et ansvar overfor våre samarbeidspartnere, ansatte og omgivelsene for øvrig. Derfor bør vi fatte en beslutning ganske raskt. Det må dukke opp noen nye moment innen relativt kort tid for å styrke håpet om spill i Telenor Arena, forteller Sørensen.

Trolig blir Stabæks siste hjemmekamp på Fornebu oppgjøret mot Haugesund i nest siste serierunde 20. november.

(NTB)