- Vi må score på den første sjansen i kveld

Men personlig er Yssouf Koné skuffet allerede før kampen mot Chelsea.

LONDON (Dagbladet.no): Da Chelsea ble trukket opp av hatten jublet RBK-spissen Yssouf Koné i full glede. Endelig skulle han få måle krefter mot kompisen fra Elfenbenskysten, Didier Drogba.

Trodde han.

Drogbas kneproblemer setter ham på sidelinja i kveldens Champions League-oppgjør mot Rosenborg, og derfor er det en skuffet Koné Dagbladet.no møter etter Rosenborgs trening på Stamford Bridge.

- Ja, jeg er litt skuffet over at han ikke kan spille. Men det er slik fotballen er, så vi får bare ønske ham god bedring, og passe på at vi er klare til kamp, sier Koné til Dagbladet.no.

Etter trekningen sms-et Koné med Drogba, men han har ikke hørt noe fra ham siden trekningen.

Til tross for den personlige skuffelsen er det neppe noe minus for RBKs sjanser i kveld at Drogba ikke er på banen. Konè tror ikke det blir mange sjanser han får foran Peter Cech.

- Jeg tror ikke vi kommer til å skape mer enn to eller tre sjanser. Da er det viktig å sette dem, og vi må sette den første for å ha en sjanse, sier Koné.

Ivorianeren har satt seks mål på Rosenborgs vei mot Champions League. Fire av dem har kommet på bortebane mot Astana og Tampere.

- Vi må score på den første sjansen i kveld

Er Konè mannen som kommer til å sjokkere engelsk fotball i kveld?

- Jeg vet ikke. Det spiller ingen rolle om det er meg, Abdou, eller Per som scorer. Det viktigste er at vi prøver å spille bra.

SAMME HVEM: Yssouf Kone synes ikke det spiller noen rolle om det er ham, Per Ciljan Skjelbred eller en annen Rosenborg-spiller som scorer i kveld. Nøkkelen blir å utnytte de få sjansene han regner med at de får.
SKADD LANDSMANN: Yssouf Kone synes det er synd landsmannen Didier Drogba ikke kan spille. Det er kanskje ikke så mange andre RBK-ere som vil savne fjorårets Premier League-toppscorer i kveld.