- Vi må selge Zlatan

Hevder Milan har bestemt at svensken må bort.

FOR DYR OG I FOR MYE BRÅK: Italiensk presse hevder Milan har bestemt seg for å selge Zlatan Ibrahimovic. Grunnen skal være at han er i for mye bråk, og for dyr i drift. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
FOR DYR OG I FOR MYE BRÅK: Italiensk presse hevder Milan har bestemt seg for å selge Zlatan Ibrahimovic. Grunnen skal være at han er i for mye bråk, og for dyr i drift. Foto: REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

(Dagbladet): Ifølge det italienske nyhetsbyrået Ansa ønsker Milan å selge Zlatan Ibrahimovic. Det er Aftonbladet som melder dette.

De hevder at klubbeier Silvio Berlusconi i møte med ledelsen har bestemt at Zlatan skal vekk i sommer.

Det har lenge vært spekulert i Zlatans framtid, og blant annet forholdet til trener Max Allegri skal ha blitt satt på prøve ved flere anledninger.

Grunnene til at Zlatan skal selges er blant annet at han er dyr i drift og stadig i bråk med både trener og enkelte lagkamerater, melder Aftonbladet.

Nylig er det blitt klart at flere spillere forsvinner fra San Siro. Blant annet Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi og Gennaro Gattuso er ferdige i klubben.

Berlusconi, visepresident Adriano Galliani og trener Allegri skal ha vært i et møte fredag for å diskutere klubbens framtid, og det er etter dette møtet at et Zlatan-salg skal ha lekket til italiensk presse.

MED SJEFENE: Zlatan med Milan-toppene som ifølge italienske presse har bestemt hans framtid. Milan-eier Silvio Berlusconi (venstre) og visepresident Adriano Galliani. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
MED SJEFENE: Zlatan med Milan-toppene som ifølge italienske presse har bestemt hans framtid. Milan-eier Silvio Berlusconi (venstre) og visepresident Adriano Galliani. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Vis mer

- Vi må selge Zlatan, skal Allegri og Galliani ha fortalt Berlusconi i møte fredag. De skal også ha sagt at situasjonen per i dag er uholdbar.

Milan selv har gått ut og sagt at det ikke er noe i ryktene om Zlatan-exiten.

- Det er ubegrunnede og usanne rykter, hevder de.

Milan ble nummer to i Serie A denne sesongen - fire poeng bak vinneren Juventus.

Zlatan ble klubbens toppscorer med 28 mål.