Martin Ødegaard hylles

- Vi må signere ham

Martin Ødegaard hylles etter kampen mot West Ham på søndag. Nå bønnfaller supporterne klubben om å gjøre låneovergangen permanent.

HYLLES: Arsenal-fansen er desperate etter å beholde Martin Ødegaard denne sommeren. Foto: PA Photos
HYLLES: Arsenal-fansen er desperate etter å beholde Martin Ødegaard denne sommeren. Foto: PA Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Martin Ødegaard noterte seg verken for scoring eller målgivende i Arsenals 3-3 kamp mot Aston Villa på søndag. Likevel hylles nordmannen etter kampen og det var spesielt den andre omgangen som var veldig imponerende fra Ødegaard.

Ødegaard var tredje sist på alle tre av Arsenals scoringer og var i så måte essensiell for at London-laget klarte å hente opp West Hams tremålsledelse. Etter kampen ble han hyllet.

Evening Standard plukket Ødegaard som banens beste og beskrev nordmannens kamp slik:

«Arsenals beste spiller i det som var en utrolig kamp. Alt gikk gjennom nordmannen som virkelig ser ut som et stort talent. »

Ødegaards manager Mikael Arteta var også full av lovord.

- Han leverte en fantastisk forestilling. Jeg syntes han var veldig smart med måten han leser spillet på. Han viste virkelig at han ville vinne. Når alle andre var usikre så sto han fram og ga oss den tryggheten vi trengte, sa Arteta på pressekonferansen etter kampen og fortsatte:

- Han har vært utrolig viktig. Jeg tror alle er litt overrasket fordi han ser så sjenert og ydmyk ut, men når han går ut på banen er han en skikkelig karakter.

Den anerkjente fotballjournalisten Henry Winter skrøt også av Ødegaard og kom med en anbefaling til Arsenal.

- Arsenals comeback viser tydelig hvorfor de må gjøre alt for å beholde Ødegaard. Han tar ansvar og pasningene er perfekte. Han er en utrolig spiller, skrev Winter på Twitter.

GA RÅD: Joshua King avslørte at han rådførte Martin Ødegaard før overgangen til Arsenal. Foto: NTB Vis mer

- Vi må signere ham

Ødegaard er nemlig bare på lån hos Arsenal og det betyr at han i utgangspunktet skal tilbake til Real Madrid etter sesongen. Nå håper klubbens supportere at Ødegaard blir i Arsenal også neste sesong.

Den kontroversielle journalisten Piers Morgan er Arsenal-fan og er tydelig på hva han vil at favorittklubben skal gjøre med Ødegaard.

- Han (Ødegaard) presterte bedre i dag enn vi så fra Özil de siste fem åra. Han er et ordentlig talent. Fantastisk arbeidsmoral og god mentalitet. Vi må signere ham permanent, skriver Morgan på Twitter.

Patrick Timmons er en annen kjent Arsenal-supporter og han tvitret følgende til sine 230 000 følgere:

«Han hadde ikke mål eller målgivende i dag, men Ødegaard var fantastisk. Vi må gjøre alt vi kan for å beholde ham i sommer.»

Det er umulig å si hva som skjer med Ødegaard i sommer, men etter søndagens prestasjon er det tydelig at Arsenal-fansen vet hva de håper Ødegaard og klubben bestemmer seg for.

Nå reiser Ødegaard til Marbella for å bli med landslaget i de tre kommende VM-kvalifiseringskampene. Ståle Solbakken var nok meget fornøyd med det han så av Ødegaard på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer