Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi må slå Tottenham

Ellers ryker ligagullet, mener Szczesny.

TO TAPTE POENG:Wojciech Szczesny klarte ikke å stoppe Dirk Kuyts straffe og Arsenal fikk bare 1-1 og ett poeng mot Liverpools søndag. Foto: AP/Sang Tan
TO TAPTE POENG:Wojciech Szczesny klarte ikke å stoppe Dirk Kuyts straffe og Arsenal fikk bare 1-1 og ett poeng mot Liverpools søndag. Foto: AP/Sang Tan Vis mer

- Vi kan glemme seriegullet om vi ikke slår Tottenham onsdag, sier Arsenal-keeper Wojciech Szczesny.

Han var tilbake mellom stengene i 1-1-kampen mot Liverpool søndag. Arsenal har sluknet litt den siste tiden. Med seks kamper igjen å spille ligger de plassert på 2.-plass seks poeng bak ledende Manchester United.

- Vi tror selvsagt fortsatt at vi har en mulighet til å bli seriemester. Vi har igjen United, og de skal også spille mot Chelsea. De kommer til å avgi poeng, og jeg tror at vi har mulighet til å vinne de resterende seks, sa Szczesny.

Han tror at oppgjøret mot London-rivalen på White Hart Lane kommer på riktig tidspunkt.

- Dette er en god mulighet for oss til å slå tilbake etter noen skuffende resultatmessige kamper. Vi skylder fansen et godt resultat etter det som skjedde på tampen mot Liverpool. Da trodde vi at vi hadde seieren inne, sa keeperen.

Arsenals svake resultater siden de tapte ligacupfinalen har sendt Chelsea helt opp i ryggen på dem.

- Vi tenker bare på seriegullet, ikke på dem som er bak oss på tabellen, sa den 20-årige polakken.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media