- Vi må spille tidenes United-kamp

- Det er ikke nok å spille godt: United må spille sin beste kamp noensinne for å klare å slå ut Real Madrid i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Det sier sir Alex Ferguson før kveldens gigantkamp på Old Trafford i Manchester. Og det betyr at absolutt alt må lykkes for United: De må være tålmodige, de må ha flaks og de må spille over evne.

- Real er et strålende lag. Og bare det å nekte dem et mål, er en kjempeoppgave. Men det er vi i stand til, sier Ferguson. Som i alle år har vært en varm beundrer av det spanske storlaget.

Lekte

Real Madrid nærmest lekte med Manchester United i det første oppgjøret: 3- 0 ved Figo og to ganger Raul etter vel halvspilt kamp, før Ruud van Nistelrooy ga United nytt håp med sin 1- 3-redusering. Men med 2- 0 i kveld er United-gutta klare for semifinalen.

- Hvis vi går til pause med 0- 0 har vi en god sjanse, sier Ferguson. Som åpenbart håper at forsvaret i kveld holder tett og finner mottrekk mot Reals glitrende «boksåpnere».

Usikkert forsvar

Og det kan bli vanskelig nok: For det er ikke United-forsvaret som har imponert i det siste. Mot Real i Madrid spilte både Wes Brown og Michael Silvestre langt under pari, og i generalprøven mot Blackburn sist lørdag ble Brown gang på gang rundtlurt av Damien Duff. Og Fabien Barthez var på bærtur da Henning Berg headet inn 1- 1...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer