- Vi må stanse henne, ellers vil hun drepe oss

Pena om norsk stjernespiller: - Hvor får hun energien fra?

SPANSK STJERNE HAR PLANEN KLAR: Den spanske stjernespilleren Nerea Pena (t.v) mener det blir helt avgjørende å stanse Norges strekspiller Heidi Løke i EM-finalen.
SPANSK STJERNE HAR PLANEN KLAR: Den spanske stjernespilleren Nerea Pena (t.v) mener det blir helt avgjørende å stanse Norges strekspiller Heidi Løke i EM-finalen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): Den spanske stjernespilleren Nerea Pena (25) spiller til daglig i ungarske Budapest-klubben Ferencvaros og tok med seg resten av laget - og familier - ut på en hyggelig aften i hovedstaden etter at de slo Montenegro i den ene semifinalen i går kveld.

Feiret på byen - Vi er et følelsesladet folkeslag, så vi dro på et hyggelig sted for å feire at vi er i finalen, og for å spleise oss alle enda tettere sammen før kampen mot Norge.

- Der må vi stå enda sterkere sammen enn noen gang, om vi skal oppfylle drømmen vår om å gjøre noe godt for oss selv og landet vårt, sier Nerea Pena til Dagbladet.

- Norge vant ikke sist Med sine 25 EM-scoringer er venstrebacken spansk toppscorer i turneringen. Mot Norge scoret hun sju ganger på 12 skudd da Spania tapte 26-29 mot Norge i hovedrunden i Debrecen 13. desember.

I det oppgjøret sto det 26-26 fem minutter før slutt, før Betina Riegelhuth og Nora Mørk (2) scoret kampens tre siste mål.

Pena mener de har lært av den kampen.

- Da mistet vi noen viktige baller på slutten. Det er grunnen til at vi tapte den kampen. Norge vant ikke sist. Det var vi som tapte, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer