- Vi må tørre å tape

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): - Kan katta di noen gang bli like berømt som bikkja til Drillo var, Nils Johan Semb? - Nei. Ok, vi har fått ny landslagssjef. Mye blir forskjellig, men fotballen den samme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spillerne også, forresten. Semb har ingen planer om noe generasjonsskifte. Veteranene kan ta det med ro, de får spille landslagsfotball i framtida også - om de er gode nok, vel å merke.

- Det ville være unaturlig å foreta store utskiftinger nå. Den første kampen jeg skal lede er 19. august. Spillerne i den troppen kommer i all hovedsak til å bli hentet fra VM-troppen, sier Semb til Dagbladet.

- Føler du ikke at tida er inne for et par skifter?

- Ikke i denne sesongen i alle fall. Men jeg sier ikke at det ikke vil skje noen verdens ting. Det er fortsatt konkurranse, mange som banker på. Det er folk fra u-laget og også hjemlige spillere som ikke er her.

- Er Frode Grodås på vei ut til fordel for unge Espen Baardsen?

- Nei, Frode er fortsatt meget aktuell. Jeg ser ingen grunn til at ikke han skal fortsette. Han har neppe vært bedre enn han er nå. Frode har imponert meg stort i VM.

- Men han bør finne seg en klubb?

- Ja, absolutt.

Første dagen

Semb hadde sin første ordentlige dag på jobben i går. Det ble mange intervjuer. Spørsmålet som går igjen, er hvordan det er å hoppe etter Wirkola - ta over etter Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer