- Vi må være så ærlige å si at Østerrike er et større utstillingsvindu enn Norge

U21-landslagstrener Per Joar Hansen mener Salzburg er et fint springbrett for Nielsen og Berisha.

TROR DE VIL LYKKES: Per Joar Hansen kjenner både Håvard Nielsen og Valon Berisha godt. Han tror begge vil lykkes i Østerrike. Foto: Red Bull Salzburg
TROR DE VIL LYKKES: Per Joar Hansen kjenner både Håvard Nielsen og Valon Berisha godt. Han tror begge vil lykkes i Østerrike. Foto: Red Bull Salzburg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble både Valon Berisha (19) og Håvard Nielsen (19) klar for Red Bull Salzburg. U21-landslagstrener Per Joar Hansen kjenner begge spillerne godt.

- Jeg sitter med litt blandede følelser. Den østerrikske ligaen er ikke særlig bedre enn den norske ligaen, det er et lite steg opp. Samtidig kommer de til en klubb som er veldig ambisiøs, en klubb som har et ønske om å komme ut i Europa. Det er en storklubb som viser hva de konkurrerer med når de legger 12 og 25 millioner på bordet for to spillere, gitt at disse summene stemmer. Det er et stort konsern med Red Bull i ryggen som satser tungt. Det blir helt sikkert bra, sier Per Joar Hansen til Dagbladet.

Rapporter tilsier at Håvard Nielsen ble solgt for rundt 25 millioner kroner. Per Joar Hansen forstår at norske klubber ikke kan takke nei til slike summer. Samtidig tror han spillerne selv har gjort en nøye vurdering av forholdene før de skrev under avtalen.

Tror de vil lykkes - Begge spillerne har nok gjort en vurdering om det er riktig eller ikke. Dette er en klubb med mer tyngde. Men de er to kloke gutter som jeg kjenner godt. Klubbene har nok vurdert at det er riktig å selge de nå, jeg håper det er riktig for dem, sier Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer