Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi må vinne

Juan Mata før Burnley-kampen.

MÅ VINNE: Manchester Uniteds Juan Mata mener de rødkledde ikke har råd til å skli på flere bananskall. Onsdag gjester Burnley Old Trafford. Det er et lag United ikke har tapt hjemme for siden 1962. Derfor er alt annet enn seier, og gjerne overbevisende, uaktuelt. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
MÅ VINNE: Manchester Uniteds Juan Mata mener de rødkledde ikke har råd til å skli på flere bananskall. Onsdag gjester Burnley Old Trafford. Det er et lag United ikke har tapt hjemme for siden 1962. Derfor er alt annet enn seier, og gjerne overbevisende, uaktuelt. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

Manchester Uniteds Juan Mata mener de rødkledde ikke har råd til å skli på flere bananskall.

Onsdag gjester Burnley Old Trafford. Det er et lag United ikke har tapt hjemme for siden 1962. Derfor er alt annet enn seier, og gjerne overbevisende, uaktuelt.

Tre poeng vil også være svært viktig med tanke på å beholde fjerdeplassen som gir mesterligaspill.

- Vi må vinne. Kampen om mesterligaplassene begynner å bli veldig tett. Vi må ta tre poeng på hjemmebane, det vet vi - og det er det vi jobber for, sa Mata.

Etter helgens 1-1-kamp mot West Ham ble de røde fra Manchester forbigått av Southampton på tabellen. Fra fjerdeplassen de nå innehar, skiller det kun ett og to poeng ned til Tottenham og Arsenal på de neste plassene.

Svak borteform Mens Tottenham skal til Anfield hvor Liverpool står på motsatt banehalvdel, får Arsenal besøk av Leicester på eget gress. Det etterlater svært lite rom for en skrell på Old Trafford.

Det bør imidlertid kunne unngås. Burnley har kun vunnet én av sine bortekamper denne sesongen. De ledet riktig nok 2-0 borte mot West Bromwich søndag, men rotet bort ledelsen i kampen som endte 2-2.

Laget har imidlertid vist seg som et hardtkjempende lag ved flere anledninger. Tidligere i sesongen klarte de blant annet uavgjort borte mot Manchester City etter å ha ligget under 0-2. På Turf Moor i det første møtet mellom United og Burnley endte det målløst.

- Tøft lag å slå Midtbanespiller David Jones, som startet sin karriere på Old Trafford, tror de kan skape problemer for stjernegalleriet Louis van Gaal råder over.

- Vi håper å få noe ut av kampen. Vi skal være bestemte og vet at om alle yter sitt beste, er vi et tøft lag å slå, sa Jones.

Van Gaal må klare seg uten suspenderte Luke Shaw og skadde Michael Carrick.

På motsatt side ser det ut til at manager Sean Dyche må gjøre endringer i startelleveren for første gang på elleve kamper. Midtbanespilleren Dean Marney sliter med en kneskade og er høyst tvilsom til oppgjøret.

(NTB)