- Vi måtte ikke selge Flo

Chelsea-styreformann Ken Bates (bildet) flirer av antydninger om at klubben solgte Tore André Flo for å berge økonomien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flo var Chelseas toppscorer med 19 mål i serie og cup forrige sesong. Og med klubben i ei hengemyr denne høsten spekulerte mange i grunnene til Chelseas salgsinteresse.

- Jeg leser at vi er i pengenød og måtte selge Flo for å skape balanse i regnskapet. Jaså, vi som har 54 mill. pund (570 mill. kroner) i banken? Vi solgte ikke Tore på grunn av pengene, sier Bates til London Evening Standard.

Bates var i strålende humør etter 4-1-seieren mot Derby i helga, og skrøt samtidig av at klubben har inngått en ny avtale om radiooverføring - som gir klubben 25 ganger så mye penger som den forrige.

Utenom pengene har Flos avskjed minst én positiv bivirkning i klubben: Islandske Eidur Gudjonsson scoret to mål da han fikk sjansen i startelleveren lørdag. 22-åringen var en av seks spillere under 25 år som fikk sjansen av manager Claudio Raineri lørdag.

Rainerie roses sjøl fordi han nå har seg mer engelsk. Tidligere i sesongen har italieneren måtte bruke tolk for å gi taktikken sin til spillerne.

- Han har gjort store framskritt med språket. Jeg vet det, fordi han skrek til meg i 90 min. lørdag, sier Gudjonsson.

(Dagbladet.no)l

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer