TO ÅRS-KONTRAKT: Etter å ha spilt for Byåsen hele livet, skal landslagsspiller Ida Alstad nå prøve utenlandslivet og danske Tvis Holstebro. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
TO ÅRS-KONTRAKT: Etter å ha spilt for Byåsen hele livet, skal landslagsspiller Ida Alstad nå prøve utenlandslivet og danske Tvis Holstebro. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB ScanpixVis mer

- Vi måtte klype oss i armen

Dansk klubb overlykkelige etter Alstad-signering.

(Dagbladet): Ida Alstad går fra Byåasen til danske Team Tvis Holstebro.
Det melder danske TV 2.

- TTH har et spennende lag, og spiller spennende håndball. Jeg har fulgt med danske håndball i flere år, og ser at TTH er lag som er på vei frem, og den reisen vil jeg gjerne være med på, sier Alstad til den danske TV-kanalen.

- En drømmespiller 27-åringen har spilt for Byåasen hele sitt liv, men ønsker nå å prøve seg i utlandet for å bli bedre til Rio-OL i 2016.

I den danske klubben er stemningen høy etter at det ble klart at Alstad vil signere en to-årskontrakt.

- Av alle spillere som vi hadde mulighet til å hente, var Ida Alstad vårt absolutte førstevalg, sier sportssjef og hovedtrener i Team Tvis Holstebro, Niels Agesen, til danske TV 2.

- Hun er en drømmespiller, og vi har måttet klype oss i armen for å være sikker på at prosjektet faktisk har lyktes, sier den fornøyde treneren om den norske landslagsprofilen.