- Vi møter et meget godt lag på onsdag

Mourinho om kampen mot laget han selv bygget.

ENKEL SEIER: Jose Mourinhos Chelsea slo Massimiliano Allegri (t.h.) sitt Milan 2-0 i går, noe som betyr at londonerne møter Real Madrid i finalen i turneringen i USA. Foto: AFP / Don Emmert / NTB Scanpix
ENKEL SEIER: Jose Mourinhos Chelsea slo Massimiliano Allegri (t.h.) sitt Milan 2-0 i går, noe som betyr at londonerne møter Real Madrid i finalen i turneringen i USA. Foto: AFP / Don Emmert / NTB ScanpixVis mer

Jose Mourinho møter gamleklubben Real Madrid allerede onsdag.

Det ble klart etter at Chelsea slo Milan 2-0 i går. Dermed blir det Real - Chelsea i finalen av USA-turneringen. Kampen spilles i Miami.

Kevin de Bruyne og André Schürrle scoret målene for Chelsea.

Hyllet Torres - Vi fikk det tøft, men dette var bra. Fernando Torres spilte fantastisk selv med bare fem treningsdager i kroppen etter kontinentcupen (landslag), sa Mourinho.

Han forlot Real i sommer. Han lyktes ikke med å føre klubben til seier i mesterligaen. Portugiseren ble etterfulgt av italieneren Carlo Ancelotti.

La selv planene - Real er med her fordi jeg la opp planene for det. Jeg visste ikke da at jeg ikke skulle ha jobben lenger. Vi møter et meget godt lag på onsdag. Jeg er ikke besatt av et godt resultat, men vil aller helst se spillemessig framgang, sa Mourinho til Chelseas hjemmeside.

(NTB)