Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi møter Europas beste lag

Men Gamst tror Blackburn kan slå Man. United.

Blackburn-proff Morten Gamst Pedersen (26) gleder seg til lørdagens møte med Manchester United.

- Det blir en tøff kamp mot United fordi de er et godt lag. Vi har slått gode lag før, også United, men vet det ikke blir lett. Vi møter det for tiden beste laget i Europa. De leder ligaen og er klar for mesterligasemifinale, sier Gamsten til Setanta Sport.

For to år siden scoret Gamst Pedersen to mål for Blackburn på selveste Old Trafford. Vadsø-gutten står med tre ligamål for Rovers denne sesongen.

- Jeg har flere gode minner fra møter med United, og håper på flere lørdag. De er ikke uslåelige. Vi har klart det før, men de er i form og vi kan ikke gi dem for mye plass, sier Gamst Pedersen.

(NTB)

I SKUDDET: Morten Gamst Pedersen (t.v.) har skapt trøbbel for Manchester United før. Her klarer ikke Manchester United-forsvarer Gary Neville å hindre Blackburn-scoring under lagenes møte på Ewood Park for to år siden. Foto: MIKE FINN-KELCEY/REUTERS/SCANPIX
I SKUDDET: Morten Gamst Pedersen (t.v.) har skapt trøbbel for Manchester United før. Her klarer ikke Manchester United-forsvarer Gary Neville å hindre Blackburn-scoring under lagenes møte på Ewood Park for to år siden. Foto: MIKE FINN-KELCEY/REUTERS/SCANPIX Vis mer
image: - Vi møter Europas beste lag
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media