- Vi møtes ikke før på fredag, men vi vet at Legia allerede vil ha en ny administrator.

Legias syndebukk får sparken.

SPARKER SYNDEBUKKEN: - Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski. Foto: AP Photo/Keystone, Salvatore Di Nolfi
SPARKER SYNDEBUKKEN: - Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski. Foto: AP Photo/Keystone, Salvatore Di NolfiVis mer

Den ansvarlige for tabben som førte til at Legia Warszawa ble kastet ut av mesterligaen, mister jobben i den polske klubben.

Daglig leder Marta Ostrowska i Legia har fått skylden for feilen som førte til at Henning Berg byttet inn Bartosz Bereszynski mot Celtic. Klubben trodde polakken hadde sonet sin karantene på tre kamper i Europa, men spilleren var aldri registrert til lagets tre andre kvalifiseringskamper i mesterligaen. Han sto aldri over noen kamper.

FÅR SPARKEN: Marta Ostrowska. Foto: Legia Warszawa
FÅR SPARKEN: Marta Ostrowska. Foto: Legia Warszawa Vis mer

Dermed brukte Berg en ulovlig spiller i tre minutter mot Celtic og ble kastet ut av turneringen. Det får konsekvenser for Ostrowska.

- Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski.

Ostrowaska ble ansatt i 2013 som den første kvinnelig daglige lederen i den polske toppserien.

(NTB)