SPARKER SYNDEBUKKEN: - Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski. Foto: AP Photo/Keystone, Salvatore Di Nolfi
SPARKER SYNDEBUKKEN: - Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski. Foto: AP Photo/Keystone, Salvatore Di NolfiVis mer

- Vi møtes ikke før på fredag, men vi vet at Legia allerede vil ha en ny administrator.

Legias syndebukk får sparken.

Den ansvarlige for tabben som førte til at Legia Warszawa ble kastet ut av mesterligaen, mister jobben i den polske klubben.

Daglig leder Marta Ostrowska i Legia har fått skylden for feilen som førte til at Henning Berg byttet inn Bartosz Bereszynski mot Celtic. Klubben trodde polakken hadde sonet sin karantene på tre kamper i Europa, men spilleren var aldri registrert til lagets tre andre kvalifiseringskamper i mesterligaen. Han sto aldri over noen kamper.

FÅR SPARKEN: Marta Ostrowska. Foto: Legia Warszawa
FÅR SPARKEN: Marta Ostrowska. Foto: Legia Warszawa Vis mer

Dermed brukte Berg en ulovlig spiller i tre minutter mot Celtic og ble kastet ut av turneringen. Det får konsekvenser for Ostrowska.

- Styret møtes ikke før på fredag, men vi vet allerede at Legia vil ha en ny administrator, sier Legias Dariusz Mioduski.

Ostrowaska ble ansatt i 2013 som den første kvinnelig daglige lederen i den polske toppserien.

(NTB)