Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ønsker å hente spillere umiddelbart

Moyes usikker på overgangsvinduet.

ØNSKER FORSTERKNING: Manchester United-manager David Moyes ønsker, men tviler også på at Manchester United henter noen stjernespillere i januar. Foto: EPA/PETER POWELL
ØNSKER FORSTERKNING: Manchester United-manager David Moyes ønsker, men tviler også på at Manchester United henter noen stjernespillere i januar. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Manchester United gikk på en ny smell søndag. Manager David Moyes vil styrke troppen, men er usikker på om han kan få spillerne han ønsker seg allerede i januar.

Moyes har hatt en tøff debutsesong på Old Trafford. I helgen kom en ny nedtur da United ble slått 1-2 av Swansea på hjemmebane i 3. runde av FA-cupen.

United-sjefen lyktes ikke på overgangsmarkedet sist sommer og hentet kun inn sin tidligere Everton-elev Marouane Fellaini. Moyes innrømmer at troppen må forsterkes.

- Jeg har sagt jeg vil prøve, men det vil sannsynligvis være tvilsomt i januar. Vi ønsker å hente spillere umiddelbart, men er de tilgjengelige i januar? Det er ingen grunn til at jeg skal hausse opp dette. Spillerne vi vil hente, er trolig ikke tilgjengelige. Det er ikke fordi vi ikke ønsker å gjøre det (kjøpe spillere), sa Moyes etter nederlaget for Swansea.

I Premier League ligger regjerende seriemester United på en skuffende sjuendeplass.

(NTB)