Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ønsker ikke å bli framstilt som psykiske vrak

Spillere støtter Anja Andersen.

OMSTRIDT: Anja Andersen får lite positiv omtale i en ny bok. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
OMSTRIDT: Anja Andersen får lite positiv omtale i en ny bok. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer

|||

• Stine Madsen: - En lettelse å snakke ut

Anja Andersen får støtte fra elleve av sine tidligere spillere etter kritikken mot håndballtrenerens lederstil.

Andersen har fått hard kritikk for sine arbeidsmetoder og behandling av spillere i boken «En dronning kom til byen», som omhandler hennes tid som Slagelse-trener.

I dag kom Andjela Rajovic, Anne Loft, Carina Friis, Helle Svensson, Kamilla Kristensen, Line Hovgaard-Hansen, Louise Pedersen, Sandra Folden, Sine Lehmann Christensen, Stinne Bossen og Tatiana Bennedsen med en støtteerklæring til Andersen.

- Vi ønsker ikke å bli framstilt som psykiske vrak i mediene. Vi ønsker ikke å bli framstilt som undertrykte og terroriserte kvinner. Det er vi absolutt ikke, akkurat som vi ikke er eller har vært redde for Anja Andersen, skriver de elleve spillerne.

De sier at de forstår at Andersen er en kontroversiell leder, men mener kritikken har vært overdrevet.

- Selvfølgelig har hver enkelt spiller, som det sikkert er i andre klubber, hatt positive og negative opplevelser under sin tid i klubben. Men de positive er langt i overtall. Tiden med Anja i Slagelse har framfor alt gitt oss noen opplevelser som vi ikke ville vært foruten, og den har utviklet oss både som mennesker og håndballspillere.

Andersen ledet Slagelse til tre gull i Danmark og tre mesterligatriumfer.

(NTB-Ritzau)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling