FÅR KRITIKK: Godsetunionen er oppgitt over at Stefan Johansen ikke takker ja til sterkt forbedret lønn i Strømsgodset. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX
FÅR KRITIKK: Godsetunionen er oppgitt over at Stefan Johansen ikke takker ja til sterkt forbedret lønn i Strømsgodset. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIXVis mer

- Vi ønsker ikke en spiller som ikke vil være her

Godset-fansen går hardt ut mot Stefan Johansen.


(Dagbladet): Stefan Johansen har takket nei til en ny kontrakt med Strømsgodset som vil doble lønna hans og gjøre ham lønnsledende i klubben, skriver Drammens Tidende.

Ifølge lokalavisa er han tilbudt en grunnlønn på omkring én million kroner i året. Men 22-åringen skal ønske seg til Rosenborg, og takket derfor også nei til et tilbud fra FC Nordsjælland i januarvinduet.

Nå er supportergruppa Godsetunionen skuffet over at publikumsyndlingen Johansen ikke har slått til på det nye kontraktstilbudet fra klubben.

- Kjempesvik Supporterleder Marius Paulsen Andreassen sier til DT at det vil være et «kjempesvik» om Johansen går til Rosenborg.

- I media gir han inntrykk av at penger ikke er viktig, at han kun tenker på sportslig utvikling. Men i samtaler med klubben er holdningen tydeligvis en annen, sier Andreassen.

Johansen kom til klubben fra Bodø/Glimt i 2011, og i løpet av 2012 spilte han seg inn i supporternes hjerter. Men nå er tålmodigheten til supporterne altså i ferd med å ta slutt.

- Vi ønsker ikke å ha en spiller som ikke vil være her. Da er det bedre at han blir solgt, sier Andreassen.

Vil selge til utlandet Godset-trener Ronny Deila sier til DT at klubben ikke har gitt opp å forlenge kontrakten med Johansen. De åpner også for å selge ham til utlandet, men ikke til RBK.

VIL SELGE TIL UTLANDET: Godset-trener Ronny Deila lover at klubben vil selge Johansen til utlandet når han er klar for et nytt steg i karrieren. Foto: ALF VIDAR SNÆLAND / NTB SCANPIX
VIL SELGE TIL UTLANDET: Godset-trener Ronny Deila lover at klubben vil selge Johansen til utlandet når han er klar for et nytt steg i karrieren. Foto: ALF VIDAR SNÆLAND / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg håper vi kan forlenge kontrakten med Stefan i ett år til, få ham skadefri, bygge ham opp igjen og selge ham ut av landet. Jeg ser ingen grunn til at Stefan skal dra til Rosenborg, sier treneren.

Johansen ble hentet opp til A-laget i Bodø/Glimt sammen med ett år eldre Anders Konradsen, og de gikk også sammen til Strømsgodset. I januar ble Konradsen kjøpt av franske Rennes. Deila mener Johansen snart kan gå samme vei, og da vil ikke klubben hindre ham.

Deila liker ikke at supporterne nå er så kritiske til midtbanespilleren.

- Stefan er en fantastisk gutt som jeg er veldig glad i. Det er bare tull å hetse ham, sier Godset-treneren.

Johansen sier til Dagbladet at han ikke ønsker å kommentere saken.