- Vi ønsker oss seks poeng, men fire er greit

Forren har seriegullet ute av kroppen.

 BESKJEDEN:  Vegard Forren satser på seks poeng på de to neste landslagsoppgjørene. Den ferske seriemesteren mener fire poeng også er greit. 
Foto: Jacques Hvistendal / Dagbladet
BESKJEDEN: Vegard Forren satser på seks poeng på de to neste landslagsoppgjørene. Den ferske seriemesteren mener fire poeng også er greit. Foto: Jacques Hvistendal / DagbladetVis mer

LILLESTRØM (Dagbladet): Lørdag feiret Vegard Forren seriegull med Molde. Søndag lå han rett ut på sofaen. Mandag møtte han opp til landslagssamling.

- Vi feira sånn det skal gjøres. Så var det en rolig sofadag i går. Deretter var det bare å nullstille og komme seg opp igjen, sier Vegard Forren til Dagbladet.

- Gullet er nok ut av kroppen. Med to så viktige kamper i vente, er det ikke vanskelig å nullstille seg, fortsetter den ferske seriemesteren.

Sju Molde-spillere Sju av Moldes gullgutter er samlet under Per-Mathias Høgmos vinger denne uken. Landslagssjefen mener Molde spiller på en tilnærmet lik måte som sitt eget landslaget. Det er Forren enig i.

- Det er mye av det samme formasjonsmessig. Offensive backer med kanter som trekker seg innover i banen, sier 26-åringen som er stolt over sin egen klubb.

- Sju er fra Molde er stort for klubben. Spillere kommer hit for de ønsker å bli bedre og etterhvert komme seg ut. Å spille med flagget på brystet er uansett det største.

Kjenner ikke Malta Han erkjenner at han vet lite om fredagens motstander fra sydligere strøk.

- Ingen av oss er særlig godt kjent med Malta. Vi har flinke folk med oss, så i løpet av uken skal vi forbedre oss godt.

Forberedelsene startet med en rolig økt på Åråsen mandag kveld. Spillerne som spilte kamp søndag, deltok ikke, mens de andre drillet på ulike offensive spillmønstre.

- Vi skal angripe Malta. Det er mange gode spillere i denne troppen.

- Er det bare seks poeng som er godt nok?

- Nei. Det er ingen tvil om at det er det vi ønsker, men fire er også greit.