«Vi ranet Viking»

STAVANGER (Dagbladet): Viking- Lillestrøm 1-1. - Dette var et reinspikka ran, innrømmer LSK-helten Torgeir Bjarmann. Først felte han Dadason uten at Viking fikk straffe. Så utliknet han tre minutter før slutt og stjal to poeng fra Stavanger-laget.

- Viking var klart best. I andre omgang var det bare ett lag på banen, sier en dønn ærlig LSK-kaptein.

Han var involvert i alle de tre avgjørende episodene i gårsdagens oppgjør på Stavanger stadion:

  • 36 minutter: Rikhardur Dadason går ned i LSKs straffefelt.

- Jeg prøver å komme foran ham, og er borti foten hans. Jeg hadde ikke protestert om det ble straffespark, sier Bjarmann.

  • 72 minutter: Bjarmann er nest sist på ballen når Viking scorer. Prøver å stoppe innlegget foran mål, uten å lykkes. 1- 0 til Viking.
  • 87 minutter: Arild Sundgot skyter et knallhardt skudd som Lars Gaute Bø må gi retur på.

- Og da var det bare å treffe reint, sier LSKs lagkaptein.

Etter to serieomganger har Bjarmann scoret kanarifuglenes to eneste mål. Bjarmann liker dårlig at midtstopperen på laget er toppscorer, selv om det er ham selv.

Ut av lista

- Jeg håper at spissene begynner å score nå. Forhåpentligvis kommer mitt navn til å forsvinne fra toppscorerlista, sier Bjarmann med et stort flir.

I Viking-garderoben var det ingen som gliste. Målscorer Rikhardur Dadason og de andre var utrolig skuffet over tapet av to poeng.

- Jeg er forbannet. Vi gjorde en bra jobb, hadde tre poeng inne og så mister vi to av dem. Vi hadde sjanser nok til å vinne, sier Dadason.

Beste lag

Benny Lennartsson var misfornøyd med uavgjort. Men Viking-laget som entret banen i går, er det beste han har.

- Dette er vår førsteellever. Hvis jeg skulle satt 11 navn på blokka i januar, er det disse spillerne jeg ville valgt ut, sier Lennartsson.

Det var i hvert fall ikke innsatsviljen det sto på i går. Morten Berre sprang til krampa tok ham. Det skjedde i det 87. minutt. Dermed kunne ikke Berre være frimerke på Bjarmann - som grep sjansen og scoret.