Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi rundspiller et lag med rævva full av penger

Fagermo storfornøyd etter å ha slått Brann.

(Dagbladet): Odd Grenland - Brann 1-0

Odd Grenland kjørte tidvis over ett svakt Brann-lag, og bare en briljant Piotr Leciejewski sørget for at bergenserne ikke reiste tilbake til Hordalend med flere mål i sekken.

Herloind Shala scoret kampens eneste mål - med hånda - og sørget med det for at Odd klatrer til en foreløpig 10. plass på Tippeliga-tabellen.

- Motstanderen var ikke så jævla god, men vi gjorde en møkkakamp selv. Det er en del spillere som må ta seg selv kraftig i nakken, sa en irritert Brann-trener, Rune Skarsfjord, etter kampen i et intervju vist på DBTV.

Dag Eiliv Fagermo var selvsagt storfornøyd med seieren, og mener det var årsbeste av hans elever.

- Det er nesten så jeg er rørt i dag. Det var en 7-8 telemarkinger som rundspilte et lag som har rævva full av penger, sa Fagermo og fortsatte:

- Det burde vært 3-0, ikke bare 1-0. Seieren var uansett fullt fortjent.

Åpnet bra Hjemmelaget startet kampen best, og skapte flere farligheter innledningsvis. Kampens første virkelige sjanse kom dog etter et kvarters spill da Frode Johnsen headet mot mål.

MED HÅNDA: Herloind Shala ble matchvinner mot Brann etter denne scoringen. Reprisene viste at Shala scoret med hånda. Foto: DBTV
MED HÅNDA: Herloind Shala ble matchvinner mot Brann etter denne scoringen. Reprisene viste at Shala scoret med hånda. Foto: DBTV Vis mer

Leciejewski vartet opp med en god redning, men returen falt i bena på Mattias Andersson som prøvde å saksesparke ballen i mål. Uheldigvis for svensken kom han seg ikke høyt nok til å presse ballen på mål, og Brann slapp med skrekken.

Brann skapte sin første skikkelige mulighet like før pause, da Bentley la inn fra venstre. Kim Ojo vant duellen i boksen, men hodestøtet til kraftspissen gikk like utenfor.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, og Odd startet  andre omgang slik de startet den første: Best.

Handsmål Etter 65 minutter tok de ledelsen. Gunnarsson slo inn lavt og hardt fra venstre, og Shala kastet seg frem og sklei ballen i mål. Brann-spillerne protesterte heftig, og reprisene viste hvorfor.

Shala brukte nemlig hånda til å styre ballen over linja, selv om det ikke så ut å være med vilje. Dommeren fikk ikke med seg forseeelsen, og godkjente målet.

Odd Grenland fortsatte å presse utover i omgangen, og hadde flere gedigne muligheter til å øke til 2-0, men de klarte ikke å overliste Piotr Leciejewski flere ganger og det endte med det 1-0 på Skagerak Arena.

STORFORNØYD: Odd-trener Dag Eiliv Fagermo var storfornøyd med tre poeng mot Brann.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
STORFORNØYD: Odd-trener Dag Eiliv Fagermo var storfornøyd med tre poeng mot Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media