- Vi rykker aldri ned

Start-veteran Helge Bjønsaas og trener Gudjon Thordarson er begge skråsikre på at Start beholder Tippeliga-plassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sørlandsklubben jobber også med å hente flere nye spillere. Samtidig satser klubbens nye trener Gudjon Thordarson på knalltøffe treninger.

Start ligger i øyeblikket helt nederst på tabellen med sju fattige poeng på 13 spilte kamper.

- Vi er ikke mange poeng bak og jeg tror 100 prosent sikkert at vi berger plassen i Tippeligaen. Dette skal vi klare, sier Helge Bjønsaas til Dagbladet.

Han får støtte av trener Gudjon Thordarson.

- Jeg har samme følelsen. Vårt mål er å ta en kamp om gangen, sier Thordarson.

Ny talsmann

Helge Bjønsaas ble innkalt på teppet av Start-ledelsen etter krasse uttalelser i forbindelse med Jan Halvor Halvorsens treneravgang både på hjemmesiden på Playernet og i VG. Bjønsaas skal i etterkant ha fått en skriftlig irettesettelse hvor han har får avskjedigelse hvis han uttaler seg mer negativt i media om klubben.

- Det var en normal personalsak. Helge fikk en advarsel og ferdig med det, sier daglig leder Nils Sverre Ingebretsen til Dagbladet.

- Saken har ført til at jeg ga vervet som talsmann for spillergrupppen videre til Steinar Pedersen, men vi er ferdige med saken og alle smiler igjen, sier Bjønsaas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer