- Vi rykker ned fordi vi er et dårligere fotballag

Ulrik Flo mener Sogndal bare kan skylde på seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• SOGNDAL - STABÆK 0-2(Dagbladet): Etter tapet mot Brann i Bergen var Sogndal nødt til å slå Stabæk på Fosshaugane Campus for å ha muligheten til å spille Tippeliga neste sesong.

Samtidig var de også avhengige av at Brann tapte eller spilte uavgjort mot Haugesund. Ved uavgjort måtte Sogndal vinne med minst tre mål mot Stabæk.

Sogndal-trener Jonas Olsson sa etter bortekampen mot Brann at han var skråsikker på at Brann skulle tape i Haugesund, og at Sogndal skulle slå Stabæk.

Det ble dramatikk til siste slutt, da Haugesund utlignet til 2-2 mot Brann, da det fortsatt stod 0-0 i Sogndal.

Men Stabæk scoret to raske mål i slutten av kampen, og Brann vant til slutt 3-2 i Haugesund. Dermed er Tippeligahåpet til vikarierende kaptein Ulrik Flo og Sogndal knust.

- Det er trist, selvfølgelig, men det er fortjent. Vi rykker ned fordi vi er et dårligere fotballag, og i dag var det ikke nesten engang. Det blir førstedivisjon, og det er der vi hører hjemme akkurat nå, sa Ulrik Flo til Cmore etter kampen.

Sogndal best før pause Sogndal hadde bare vunnet en av sine siste 17 kamper, men på den regnvåte kunstgressmatta på Fosshaugane Campus var det hjemmelaget som dominerte kampen i førsteomgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer