- Vi rykker ned med sånt spill

Bjørn Helge Riise (26) er sjokkert etter 90 minutter og null målsjanser.

DEPPET: Bjørn Helge Riise kunne ikke huske å ha sett Lillestrøm i verre forfatning enn i 0-1 tapet mot Molde. Landslagsspilleren føler han ble løpende rundt som en hodeløs kylling i 90 minutter.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
DEPPET: Bjørn Helge Riise kunne ikke huske å ha sett Lillestrøm i verre forfatning enn i 0-1 tapet mot Molde. Landslagsspilleren føler han ble løpende rundt som en hodeløs kylling i 90 minutter.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| LILLESTRØM (Dagbladet): Lillestrøm - Molde 0-1.En gang i tida var de kjent som dødballaget. Krigerlaget har de alltid vært, og i en periode under Robert Koren var de laget med de vakreste scoringene. Lillestrøm har stort sett alltid gjort seg bemerket, men foran et stort agentkorps var det ikke mer enn sjokk og vantro som preget de frammøtte.

Lillestrøm var ultradefensive, hadde ingen samhandling og kjørte en langpasningstaktikk som gjorde oppgaven umulig på topp for Nosa Igiebor og Bjørn Helge Riise.- Jeg kan ikke huske en verre kamp for Lillestrøms del, sier Bjørn Helge Riise til Dagbladet.

- Å tro på julenissen LSK-stjerna — i den grad det er lov å kalle noen i Lillestrøm for det på en dag som i går — mente han nærmest ble løpende rundt som en hodeløs kylling, mens resten av laget fortsatte å produsere umulige langballer.

- At jeg skal ta Steen eller Forren i lufta er å tro på julenissen.

- Nosa og jeg løp rundt der, men Molde trillet jo bare ballen forbi og rundt oss, mens flankene våre ikke kom etter. Fortsetter vi å spille på denne måten så rykker vi ned, mener en skikkelig oppgitt Bjørn Helge Riise, som heller ikke kunne glede seg over de agentene som var kommet fra England, Tyskland, Nederland og Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer