- Vi sa aldri nei til Manchester United

Tevez og rådgiveren ba bare om tid til å tenke.

FIKK IKKE TID TIL Å TENKE: Carlos Tevez sa nei til Manchester United da han ikke fikk ordentlig tid til å tenke gjennom tilbudet han ble forelagt.Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUN
FIKK IKKE TID TIL Å TENKE: Carlos Tevez sa nei til Manchester United da han ikke fikk ordentlig tid til å tenke gjennom tilbudet han ble forelagt.Foto: SCANPIX/EPA/MAGI HAROUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Kia Joorabchian har ofte blitt gjort til den store, stygge ulven i alt bråket rundt eierskapet til Carlos Tevez, som har vært gjenstand for kraftige diskusjoner og bitre juridiske tvister siden argentineren overraskende dukket opp i West Ham like før overgangsvinduet stengte høsten 2006.

Den iranskfødte forretningsmannen er hovedpersonen bak selskapet MSI som eier Carlos Tevez. Han var også den som framforhandlet den vanntette avtalen med Manchester United sommeren 2007 hvor det framgikk at klubben måtte betale et bestemt beløp for å beholde Tevez utover lånet på to sesonger.

Ifølge Joorabchian kom det aldri noe tilbud fra Manchester United i løpet av disse to årene. Da det omsider tikket inn satte United en tidsfrist som til slutt førte til at punktum ble satt for samarbeidet. - Vi sa faktisk aldri nei til tilbudet. Det var Manchester United som trakk seg ut. Vi ba bare om mer tid, og dersom de ikke kunne gi oss det, måtte vi se oss om etter alternativer. Han trenger tid til å fordøye tilbudene og finne ut hvilken klubb som vil passe ham best, ettersom han kommer til å forplikte seg for de fem neste årene av sitt liv, sier Joorabchian til Sky Sports. Tevez egen avgjørelseJoorabchian har blitt beskyldt for å ha mer innflytelse på Tevez' karriere enn argentineren selv, men han tilbakeviser at han har tatt noen avgjørelse på vegne av den energiske angriperen. Nå må de uansett skille lag ettersom Premier League har lagt ned forbud mot tredjeparts eierskap i spillere på bakgrunn av all støyen som har vært rundt Tevez og landsmannen Javier Mascherano.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer