<strong> SAVNER ANDERS:</strong> Johan Remen Evensen (midten) håper at kameraten og jevngamle Anders Jacobsen (t.v) får tilbake lysten til å hoppe på ski igjen. Jacobsen er savnet i hoppmiljøet. Her fra Garmisch-Partenkirchen under fjorårssesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet

Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedesk
SAVNER ANDERS: Johan Remen Evensen (midten) håper at kameraten og jevngamle Anders Jacobsen (t.v) får tilbake lysten til å hoppe på ski igjen. Jacobsen er savnet i hoppmiljøet. Her fra Garmisch-Partenkirchen under fjorårssesongen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedesk Vis mer

- Vi savner Anders. Han var en fargeklatt i miljøet

Johan Remen Evensen håper at Jacobsen kommer tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Johan Remen Evensen håper at kameraten og jevngamle Anders Jacobsen får tilbake lysten til å hoppe på ski igjen. Jacobsen er savnet i hoppmiljøet.

- Vi savner Anders. Han var en fargeklatt i miljøet. Jeg håper å se ham tilbake snart.

- Det er ikke bare bare å komme tilbake. Vi har lagt ned mye bra trening i sommer, advarer Evensen.

- Om han ikke klarer å komme tilbake denne sesongen så kan gjøre det neste år, sa Johan Remen Evensen til NTB.

Anders Jacobsen valgte å legge opp etter VM-sesongen på hjemmebane. 26-åringen som slo igjennom med et brak i 2006/07-sesongen mistet motivasjonen altfor tidlig.

Jacobsen gjorde seg i høst bemerket som en veldig god danser i TV 2-konkurransen «Skal vi danse». Men han måtte gi seg tidlig etter en blindtarmbetennelse.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer