- Vi scoret tre mål, så jeg er ikke fornøyd med resultatet

Mourinho mener Real Madrid ble snytt for seieren.


(Dagbladet): Real Madrid - Borussia Dortmund 2-2.

Dortmund stoppet Real Madrids rekke på sju strake hjemmeseirer i Champion League etter en sterk kamp på Santiago Bernabeu i går. Spesielt i første omgang var tyskerne dominerende.

Like etter pause fikk Real Madrid imidlertid annullert en scoring. Innbytter José Callejón ble spilt fri og satte ballen i lengste hjørne, men det var vinket og blåst for offside.

Feilaktig, mener Madrid-trener José Mourinho, som ble tvunget til å sette inn Callejón i pausen da den eneste reine spissen i troppen, Gonzalo Higuaín, måtte gå av.

IKKE HELT ENIG: José Mourinho reagerer under hjemmekampen mot Borussia Dortmund. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / NTB SCANPIX
IKKE HELT ENIG: José Mourinho reagerer under hjemmekampen mot Borussia Dortmund. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

- José Callejón var veldig god. Rolig, dynamisk og scoret et perfekt mål, et korrekt mål. Det kan jeg si nå som jeg har sett det på TV, sier portugiseren ifølge realmadrid.com.

- Vi scoret tre mål Da Mourinho snakket med Viasats danske reporter før han hadde sett reprisene, sa han at 2-2 ville være et akseptabelt resultat om annulleringen var riktig. Men etter å ha sett situasjonen selv, mener Real Madrid-sjefen at de hadde fortjent seieren.

- Mange TV-kanaler har spurt meg om jeg så på uavgjort som en seier, og jeg sa det ville sett ut som en seier dersom vi bare scoret to mål. Vi scoret tre mål, så jeg er ikke fornøyd med resultatet, sier han.

I førsteomgangen, da de tyske gjestene var best, ble Real Madrid pepet på av sine egne supportere. Det har Mourinho forståelse for.

-Ingen som har vært i Real Madrid i to år blir overrasket over pipingen eller støtten. Det er kulturelle ting, det er normalt og ikke noe vi vil endre på. I første omgang spilte ikke laget bra, og stadion satte åpenbart ikke pris på det. I andre omgang sto de bak laget. Det var ærlige, sier Mourinho. 

- Tenk å trekke oss Uavgjort i går både i Madrid og mellom Manchester City og Ajax betyr at Borussia Dortmund fortsatt leder gruppa ett poeng foran Real Madrid. Heller ikke det bekymrer Mourinho nevneverdig.

- Hvis gruppespillet var over i dag, ville vi vært videre. Hvis dette er den tøffeste gruppa og Real Madrid har ligget på en av de to første plassene hele tida, forstår jeg ikke helt hva som er så dramatisk. Hvis vi kvalifiserer oss fra denne gruppa er det en suksess, og vi er nær ved å gjøre det. Hvis vi blir nummer to i gruppa, så er det et problem for den gruppevinneren som blir trukket mot oss i neste runde. Alle som vinner en gruppe forventer normalt en noe enklere motstander. Tenk dere å trekke Real Madrid! sier Mourinho.