Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi selger i hvert fall ikke til United

Wenger frykter Nasri forsvinner.

FORHANDLER FORTSATT: Samir Nasri var Arsenals store spiller forrige sesong med 15 scoringer. Her feirer han sitt andre mot Fulham i desember. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
FORHANDLER FORTSATT: Samir Nasri var Arsenals store spiller forrige sesong med 15 scoringer. Her feirer han sitt andre mot Fulham i desember. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

(Dagbladet): Sommeren 2010 ble for Arsenal dominert av Barcelonas brennende ønske om å hente Cesc Fabregas hjem til Katalonia.

Nå er det kantspiller Samir Nasri manager Arsene Wenger frykter forsvinner fra Nord-London, skriver The Guardian.

Franskmannen har bare ett år igjen av kontrakten, og Wenger innrømmer at klubben sliter fælt med å få 23-åringen til å signere en ny.

Oftest selger spillere før de får sine bosmanoverganger, og Nasri har allerede en åpen troféinvitasjon fra Manchester Uniteds venstreback Patrice Evra.

Forhandler videre Den vonde påminnelsen om at Arsenal ikke har vunnet noe siden Fa-cupseieren i 2005 får Wenger til å se helrødt.

- Én ting er sikkert, vi selger ham ikke til Manchester United, sier Wenger til den franske radiostasjonen RTL.

BARE INTERESSERT I 2010: Wenger føler seg trygg på at spanske Cesc Fabregas ikke tar en ny sommerflørt med Barcelona. Foto: AFP PHOTO/Carl de Souza
BARE INTERESSERT I 2010: Wenger føler seg trygg på at spanske Cesc Fabregas ikke tar en ny sommerflørt med Barcelona. Foto: AFP PHOTO/Carl de Souza Vis mer

Samtidig har ikke Wenger gitt opp en kontraktsforlengelse. Daily Mail hevder at teknisk lekne Nasri ønsker seg Arsenal-topplønn på lik linje som Fabregas, omlag en million kroner i uka.

- Fortsetter vi diskusjonene med Nasri? Ja, men vi er ikke enige om betingelsene i kontrakten, det er ikke avgjort. Vi prøver å forlenge.

Han tror ikke det blir noen ny, smertefull Fabregas-saga i sommermånedene.

- Barcelona var interessert i Cesc fjor, ikke i år. I mitt hode er han verdens beste midtbanespiller. Han er vår kaptein. Vi har bygd laget rundt ham, selvsagt vil vi beholde ham.

Arsenal-sjefen har etter den dypt skuffende 4. plassen slått fast at londonklubben skal «ekstremt aktive» på overgangsmarkedet i sommer. Nå antyder han at både angrep og forsvar skal styrkes, uten å nevne navn.

Verdensklasse Og fansen skal ikke lure på om hvilke type spillere Wenger ser etter.

KOM HIT, DA VEL: Samir Nasri (t.h) fikk beskjed om hvilken klubb som høster trofeer av United-back Patrice Evra nylig. Her er de to sammen på det franske landslaget. Foto: AFP/FRANCK FIFE
KOM HIT, DA VEL: Samir Nasri (t.h) fikk beskjed om hvilken klubb som høster trofeer av United-back Patrice Evra nylig. Her er de to sammen på det franske landslaget. Foto: AFP/FRANCK FIFE Vis mer

- Verdensklasse. Alle er ute etter forsterkninger i angrepet, det er alltid viktig å forbedre den delen av laget. Vi er også ute etter en erfaren forsvarer, kanskje en som er kjent med livet i Premier League. Det har vært svakheten vår.

Samtidig kommer han med et stikk til Uniteds byrival, City, på tross av at de lyseblå slapp inn ti færre mål i ligaen forrige sesong.

- Dere må huske på at vi fortsatt hadde et bedre forsvar enn mange andre gode lag forrige sesong, det inkluderer Manchester City, sier Wenger.