- Vi ser ikke svart på det

Ola By Rise var bare mellomfornøyd med trekningen.

Rosenborg har ambisjoner om å spille europacup-fotball i mer enn to runder. Derfor var Røde Stjerne fra Beograd ikke helt topp med tanke på et videre avansement. Og assistent-trener i Rosenborg, Ola By Rise, var også bare mellomfornøyd med trekningen.

- Det kunne vært verre, og det kunne vært bedre, sier Rise til Dagbladet.no.

Med tanke på at Røde Stjerne rundspilte Rosenborg forrige gang de møttes kan man lure på hva som kunne vært verre. Men forrige møte var helt tilbake i 1986, og på den tida var Røde Stjerne en av de absolutte toppklubbene i Europa. Det er de ikke lengre.

- Å spille i Tyrkia er kanskje verre, og jeg er også usikker på Dinamo Bucuresti, sier Rise.

Men motstanderen hadde uansett vært tøff. Det synes By Rise også.

- Jeg syns det var en veldig tøff gruppe å bli trukket fra, men dette blir en fin utfordring for oss.

Rise forteller at de ikke har kontroll på motstanderen, men det er heller ikke så veldig farlig. Det er først nå jobben med å kartlegge motstanderen begynner, selv om By Rise har sett motstanderen en gang før i år.

- Det er stor interesse i Beograd for denne kampen. Vi vil gjerne ha et par mål å gå på før kampen der nede. Egentlig skulle vi gjerne hatt bortekamp først, sier Rise.

- Vi får gjøre det beste ut av at vi har hjemmekamp først. Med cupfinalen knappe tre døgn etter vil vi i hvertfall dra nytte av å spille på Lerkendal først, sier Rune Bratseth til Rosenborgs hjemmeside.

Røde Stjerne slo Nistru fra Moldavia 8-2 sammenlagt i første kvalifiseringsrunde. I første ordinære runde slo de danske OB 6-5 sammenlagt. Det betyr at det er gode muligheter for målkåte trøndere til å score. Både borte og hjemme.

- Vi ser ikke svart på det, men vi får en utfordring, og så må vi sørge for å gjøre jobben vår, sier By Rise til Dagbladet.no.

KUNNE VÆRT VERRE: For Rosenborg slapp i hvert fall å reise til Tyrkia.