Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi sitter fast i helvete

Argentinerne vil fjerne Maradona.

TÅLMODIGHETEN ER LITEN: Diego Maradona kan være ferdig som trener for Argentina etter en rekke dårlige resultater. Foto: Scanpix/Reuters.AFP PHOTO / DANIEL GARCIA
TÅLMODIGHETEN ER LITEN: Diego Maradona kan være ferdig som trener for Argentina etter en rekke dårlige resultater. Foto: Scanpix/Reuters.AFP PHOTO / DANIEL GARCIA Vis mer

|||

Argentinske medier er ikke nådige i sin dom over landslaget under Diego Maradona. - Vi sitter fast i helvete, slår Diario Popular fast.

Argentina sliter i VM-kvalifiseringen, og må kjempe hardt for å sikre en plass i VM-sluttspillet neste år. Onsdag ble det 0-1-tap for Paraguay.

«Maradona har på dramatisk vis vist at han ikke ble født til å være trener, at hans nydelige image var nyttig i starten, men ikke nå lenger», skriver Diario Popular.

Sportsavisen Ole lot et bilde av Maradona utgjøre forsiden, med overskriften «Vi er ikke på vei noe sted».

Maradona har overkommet en rekke problemer, fra narkotika til fedme og skandaleoppslag, men nå står han overfor nok en stor utfordring. Denne gang ser det ikke ut til at ikonet vil komme seg ut av det med æren i behold.

- Maradona er nødt til å si opp, sier Juan Rosalas, en fotballsupporter i Buenos Aires. Det virker også å være den oppfatningen folk flest har. I en meningsmåling utført av avisen Clarin, kommer dette klart fram.

62,2 prosent av de 11.288 personene som deltok, tror Argentina ikke kommer til å kvalifisere seg til VM neste år.

Maradona er selv klar på at han kommer seg fra også denne utfordringen.

- Siden jeg var 15 år gammel har jeg kjempet mot dere (pressen). Nå er jeg 48 og jeg kjemper fortsatt. Det kan også hende jeg blir kritisert av spillere, men det vil skje bak lukkede dører, sier han.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling