- Vi skal bli best i Norge

LILLESTRØM (Dagbladet): Da Jesper Jansson scoret seiersmålet for Stabæk, sikret han klubbens første medaljer. Men på Nadderud er ikke bronse nok. Klubbens målsetting er å utfordre Rosenborg og være Norges ledende fotballklubb innen 2002.

- Vi skal vinne noe hvert år, og begynner gjerne med cupfinalen 1. november, sier daglig leder Tom Schelvan til Dagbladet.

Schelvan er ikke redd for å provosere trønderne - tvert imot.

- Jeg tror Rosenborg er glade for at noen tar opp kampen med dem, det er til det beste for norsk fotball.

Ruster opp

For å nå toppen holder det ikke med bare gode fotballspillere. Derfor åpner klubben pengesekken og bygger om ståtribunen for 25 millioner kroner.

- Skal vi videre må vi være gode både på banen, rekruttering, anlegg, treningsfelt, i tillegg til bekvemme publikumsforhold, sier Schelvan.

- Hvordan er rekrutteringen i Stabæk?
- For bare tre år siden hadde vi 11 lag. Nå har vi 39 - med juniorlaget i interkretsserien. Talentene står i kø for å være med.

Kjøper to

- Hvor mange spillere skal Stabæk kjøpe?

- Bare to. Tobias Linderoth er allerede klar. I tillegg skal vi ha en spillende midtstopper. Han kan være klar når som helst.

- Hvem gir seg etter årets sesong?
- Alle har kontrakt og ingen er til salgs for norske klubber, selv om alle har en pris. Den som er nærmest en overgang, er Tommy Svindal Larsen, og da trolig til England. Men ingenting vil skje før cupfinalen.

<B>TAKK: Stabæks daglige leder, Tom Schelvan, takker Jesper Jansson for målet som sikret Stabæk bronse i tippeligaen.