-Vi skal dø for Enga

JORDAL AMFI (Dagbladet): Finale sluttspill, 3. kamp; Vålerenga- Storhamar 3- 4. Rune Fjeldstad scoret tre for Vålerenga og pådro seg ti minutters utvisning for dårlig oppførsel. Brannmannen ofret alt for drakta si og lover følgende foran torsdagens kamp på Hamar: - Vålerenga er skadeskutt, men ennå ikke slått. Vi skal dø for Enga, sier Rune Fjeldstad til Dagbladet.

- Det er forresten mange som nesten har dødd allerede. Se på skadesituasjonen vår, så skjønner du at vi har ofret mye for klubben, sier Fjeldstad. Det skriver også Storhamar-kapteinen Ole Eskild Dahlstrøm under på:

- Det bor noe i Vålerenga-drakta som andre mangler. De har stayeregenskaper og er litt sykere enn oss når det virkelig gjelder. Vi må løfte oss minst to hakk for å vinne - sjøl på hjemmebane, sier Dahlstrøm.

Scorer for lite

I går var Rune Fjeldstad knallgod og ga 5500 tilskuere mye å juble for.

Før effektive Storhamar slo giftig tilbake.

Vålerenga vant skuddstatistikken 38- 15, men sliter med å score. I tillegg pådro de seg mange tåpelige utvisninger som Storhamar utnyttet.

Dårlig dommer

- Det hører ingen steder hjemme å sitte så mye i fryseboksen. Vi greide ikke å holde hodet kaldt, og sjøl om dommeren var uhyggelig dårlig, var det ikke bare hans feil. Dette må vi ta lærdom av, sjøl om jeg neppe er rette mann til å si det.

Rune Fjeldstad fikk sin første tominutter etter ett minutts spill. Og da sluttsignalet gikk for andre periode la han inn en god søknad om mer.

Viljen avgjør

- Jeg gikk i stor fart mot dommeren, og han følte seg truet. Men å gi meg ti minutter blir for dumt, sier Rune Fjeldstad.

Innsatsbunten er klar over at Storhamar har matchball, men synes ikke hedmarkingene skal føle seg trygge på NM-tittelen.

- Det blir en ny, knallhard kamp der offerviljen avgjør. Jeg lover å gi mitt bidrag og det kommer resten av gjengen også til å gjøre, sier Rune Fjeldstad.

arvid.holmlund@dagbladet.no

<B>OFRER ALT: -Vi skal dø for Enga, sier Rune Fjeldstad