Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-Vi skal drikke og drikke og drikke hele natta

RBK-spillerne i jubelrus etter seriegullet.

FESTKLAR: Vadim Demidov (t.v.) kommer ikke til å spytte i glasset når Rosenborgs seriegull skal feires utover natta. Steffen Iversen var også overlykkelig etter seieren over erkerivalen Molde.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
FESTKLAR: Vadim Demidov (t.v.) kommer ikke til å spytte i glasset når Rosenborgs seriegull skal feires utover natta. Steffen Iversen var også overlykkelig etter seieren over erkerivalen Molde.Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

||| MOLDE (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 0-2.

En champagne-dynket Steffen Iversen var full av lovord om både seg selv og lagkameratene etter en gang for alle å ha bevist hvem som er best i landet.

-Jeg har jobbet steinhardt, hardere enn på lenge, og laget har gjort det samme, for at vi skal framstå som vi gjør denne sesongen. Det har vært en kollektiv reise mot målet og endelig er vi der.

Iversen er uenig med dem som påstår at Molde har spilt best fotball og tidvis vært landets beste fotballag.

-Vi har vært best hele sesongen og vi vinner serien. Ingen tvil. Det er bare å se på tabellen.

- Samme hvor vi vinner
I dagene før kampen har det blitt hausset opp at det vil være noe ekstra å vinne seriegullet i Molde. Heller ikke dette vil trønderyndlingen være med på.

-Det er mulig det innebærer noe spesielt for supporterne, men for meg har det ingenting å si hvor vi vinner, bare vi til syvende og siste tar med oss pokalen hjem til Trondheim.

TRØNDERSK FOLKEFEST I ROMSDAL: Steffen Iversen henger seg ikke opp i at seriegullet ble sikret i erkerivalens egen lekegrind. De tilreisende trønderne satte nok imidlertid pris på å feire gullet mot nettopp Molde.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
TRØNDERSK FOLKEFEST I ROMSDAL: Steffen Iversen henger seg ikke opp i at seriegullet ble sikret i erkerivalens egen lekegrind. De tilreisende trønderne satte nok imidlertid pris på å feire gullet mot nettopp Molde.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Om dagens prestasjon var Iversen noen mindre bombastisk angående eget lags prestasjoner.

-I første omgang var vi vel direkte dårlig. I annen omgang derimot kommer vi ut som et vinnerlag og viser hvem Rosenborg er. Da hadde ikke Molde sjanse.

Om sitt eget mål, som nok var av den noe heldige sorten sier spøkefuglen lattermildt:

-Jeg er en gammel mann vet du. Orket ikke springe mer så jeg måtte bare brenne til. Sånn vinner du serien.

- Lei «en kamp om gangen»
Spisspartner Rade Prica fikk endelig lettet på sløret etter kampen. Han mener å ha brent inne med noe altfor lenge.

-Vi er seriemestere! Jeg har hatt lyst til å si det så lenge nå. Men vi må jo gå rundt å si «en kamp om gangen» og det der. Vi har vært rågode og fortjener det her.

Prica er også enig med sin landsmann Erik Hamrèn i det han opplever som urettmessig kritikk av spillestil fra pressen.

-Det har vært skrevet jævlig mye dumt om oss i avisene. Samtidig har det blitt skrevet veldig mye bra om Molde. I dag fikk vi endelig bevist hvem som er best. Det kjentes «herligt».

Festklar Demidov
Der lagkompisene hadde vært mer analytisk og snakket fotball var forsvarskjempen Vadim Demidov lite interessert i å henge seg på.

-Vi skal drikke og drikke og drikke hele natta — og Steffen skal kjøre oppover! utbasunerer en feststemt Demidov.

- Lykke til, sier vi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media