- Vi skal feie Schalke av banen

Offensiv Knut Tørum dagen derpå. Yssouf Koné mangler heller ikke optimisme.

(Dagbladet.no): Inn mot Rosenborgs forrige mesterligakamp, mot Chelsea, steg spekulasjonene rundt Knut Tørums posisjon til nye høyder.

Men etter det sensasjonelle 1-1-resultatet på Stamford Bridge, var det naturligvis umulig å gi treneren sparken.

Gårsdagens elendige forestilling i Fredrikstad har likevel ført spekulasjonene til overflaten på ny, i forkant av onsdagens mesterligamøte med tyske Schalke 04.

- Skal feie Schalke av banen

Tørum sjøl virker ikke overvettes bekymret, til tross for at han i går var så skuffet at han knapt kom seg hjem etter kamp.

- Vi skal jobbe med laget og stille med det beste vi har på onsdag. Så skal vi feie Schalke av banen! sier han til adressa.no.

Regionavisa har også forsøkt å få Rosenborg-spillerne i tale i dag, uten særlig hell.

- Ga ikke alt

REGNTUNGT OG TRIST: Knut Tørum hadde lite å glede seg over på Fredrikstad stadion i går. - I går var jeg så tung i hodet at jeg knapt kom meg hjem, forteller treneren til adressa.no. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
REGNTUNGT OG TRIST: Knut Tørum hadde lite å glede seg over på Fredrikstad stadion i går. - I går var jeg så tung i hodet at jeg knapt kom meg hjem, forteller treneren til adressa.no. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer

Kanskje skyldes det at de har fått kjeft av sjefen? Iallfall fastslår han - for en sjelden gangs skyld - at innsatsen ikke var god nok i går kveld.

- For første gang i min tid i Rosenborg kunne jeg ikke stå foran spillerne og si at «dere gav alt». Innsatsen har vært god, eller rimelig god, sjøl i de dårligste kampene før Fredrikstad-kampen, mener Tørum, ifølge Adresseavisen.

Beholder Rosenborg sin nåværende posisjon på tabellen, får de ikke delta i neste års europacuper.

- Vinne Champions League? Hvorfor ikke?

I så fall har trønderne kun én eneste mulighet til å bli kvalifisert, nemlig å vinne årets Champions League. Det er ikke helt umulig, skal vi tro Yssouf Koné.

- På Stamford Bridge ville vi bare slippe unna uten fire eller fem mål i sekken. Derfor var det herlig da vi endte opp med 1-1. Vi ønsker å gi et godt inntrykk, og i så måte startet vi svært godt, sier han til Uefa.com.

- At Rosenborg vinner Champions League? Det er ganske usannsynlig. Men hvis vi gjør vårt beste underveis og kommer godt unna med det - hvorfor ikke? legger ivorianeren til.

- Vi skal feie Schalke av banen
- KAN VINNE CHAMPIONS LEAGUE: Hvorfor ikke? spør Yssouf Koné (t.v.), her i brytekamp med Chelseas Michael Essien.