- Vi skal fortsette å score

Roberto Carlos startet festen mot Kina. Så var det Brasils tre R'er sin tur. Kampen minutt for minutt!

De tre R'ene er Rivaldo, Ronaldinho og Ronaldo. Alle tre nettet.

Men først var det R nummer fire som markerte seg: R. Carlos. Venstrebacken sendte Brasil i ledelsen etter et kvarter med et typisk frispark fra langt hold.

Skuddet var så hardt at Kinas keeper ikke rakk å røre seg før ballen var i nettet. Carlos første frisparkmål for Brasil på fem år.

Så til resten av gjengen. Rivaldo ekspederte et Rinaldinho-innlegg i mål, Ronaldinho scoret på straffe etter at Ronaldo ble lagt ned, og Ronaldo breisidet inn 4-0 etter nydelig forarbeid fra Rivaldo.

Ble det mye R'er? Sånn er det med Brasil for tida. Mannskapet likner ikke mye på det laget som hadde seriøse vansker med å kvalifisere seg til VM.

- Dette er en seier som styrker selvtilliten og lagånden. Vi er bedre og bedre koordinert for hver dag, og vi håper fortsette å score slik at vi vinner alle kampene, sier Ronaldo til nyhetsbyrået AP.

Nå er Brasil klar får åttendedelsfinalen før siste kamp mot Costa Rica er unnagjort.

- Jeg hadde mye moro i dag, men nå er det på tide å tenke på neste kamp, sier Ronaldo.

Stakkars Kina ble rundingsbøyer til tider, men viste godt mot selv med fire mål i sekken. Kina-trener Bora Milutinovic har ført fire lag videre fra gruppespillet i tidligere VM, men blir mest sannsynlig utslått nå.

Likevel smilte han da han tok Ronaldo i handa etter kampslutt. Det er ingen sure miner når du taper mot et Brasil som virkelig har fått motoren i gang.

- Klarer vi å gjenta dagens spill, tror jeg vi har en sjanse i Tyrkia-kampen, sier Kina-treneren.

Brasil har ikke vunnet en VM-kamp med større sifrer siden 1986.

R-r-r-r, sier det i Brasil-maskineriet.

KANONSKUDD:</B> Roberto Carlos er underst av feirende brasilspillere.
<B>4-0 AV RONALDO:</B> Slik feirer Ronaldo sitt andre VM-mål i Japan/Korea.