- Vi skal gi folkebankeren kamp

Leangen-champion Jomar Blekkan tror han kan slå folkebankeren.

(Dagbladet.no): - Kristoffer Bean er i toppform og kan gi storfavoritten Zodiak en på mulen, sier Blekkan.

- Han har hatt spor tolv to ganger. Sist ble han noe hindret, men avsluttet veldig fint. Gangen før speedet han voldsomt til seier. Vi møter gode og formsterke Zodiak, men jeg har litt tro på Kristoffer Bean. Det er en god hest som som har vist såpass fin form i det siste at jeg må få lov til å være litt optimist, sier trener og kusk Jomar Blekkan til Dagbladet.no.

- Hva med sjansene til Rofstad Elden i V75-1?

- Jeg synes han har et veldig fint løp på papiret. Er formen intakt, er jeg optimist med tanke på seier.

- Tamin Power som skal ut i V75-2 galopperte fra seg en mulig seier i siste start. Han vant to løp for meg før det. Men forutsetningene er ganske tunge. 20 meter tillegg på 2600 meter, da tror jeg vi må være fornøyd med en fin premie.

- Magdalena Spur i V75-3 møter hardt selskap denne gangen. Hun er rask fra start, men vi får satse på ryggløp i dette laget. Med riktig løp kan hun kanskje være aktuell for en plass på trippelen.

- Trulson som skal ut i V75-4 skal spillerne være litt oppmerksomme på. Han feilet sist, men det var ikke så rart, siden åpningen av løpet gikk i luftig 1.20-fart. Det er en viss galoppfare, men hesten har stor kapasitet og kan være en luring.

- Du vikarierer for Per Johansen bak Home Run i V75-6?

UTFORDRER: Jomar Blekkan tror Kristoffer Bean kan gi storfavoritten Zodiak en kamp om seieren. Arkivfoto: Scanpix
UTFORDRER: Jomar Blekkan tror Kristoffer Bean kan gi storfavoritten Zodiak en kamp om seieren. Arkivfoto: Scanpix Vis mer

- Jeg kjenner ikke til hesten, men ut i fra programraden bør vi være fornøyde med en premie.

- Jeg er litt spent på hvordan Juni Blixten i V75-7 takler den lange distansen. Vi støter på gode Vorset Ivers og Hellepål, men garderes disse skal min strekes, avslutter Blekkan som alltid er høyinteressant når hjemmebanen arrangerer V75-løpene.