- Vi skal gjenerobre tronen som verdens raskeste landslag

Offensiv Hergeirsson før håndball-EM.

MÅ BYGGE NYTT: Håndballjentenes landslagstrener Thorir Hergeirsson har tatt ut troppen som skal spille Golden League i Danmark mot slutten av denne uka. Ett av fokusområdene er å sørge for at Norge igjen blir fartslandslaget framfor noen. Foto: Bjørn Langsem
MÅ BYGGE NYTT: Håndballjentenes landslagstrener Thorir Hergeirsson har tatt ut troppen som skal spille Golden League i Danmark mot slutten av denne uka. Ett av fokusområdene er å sørge for at Norge igjen blir fartslandslaget framfor noen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION(Dagbladet): En rekke rutinerte spillere er borte, så sprørsmålstegnene er mange før håndballjentenes EM-sluttpspill i Ungarn i desember.Kan Norge ta medalje uten bærebjelker og verdensstjerner som Katrine Lunde, Heidi Løke og Kristine Lunde-Borgersen?

Fokus på tempo Landslagstrener Thorir Hergeirsson har aldri vært typen som legger seg ned og griner over spilt melk. Han trigges snarere av nye utfordringer og har fokus på å bygge best mulig lag ut fra de forutsetningene han er gitt.

Ett av fokusområdene før årets mesterskap er tempo.

- Vi skal gjenerobre tronen som verdens raskeste lag, selv om motstanderne er begynt å løpe hjemover. Det betyr bare at vi må være enda råere når vi først løper, sier Thorir Hergeirsson.

Godt målvaktsspill og kontringer har vært en norsk suksessoppskrift i mange år, men motstanderne har etter hver skjønt at de skal de stoppe Norge, så må de også løpe hjemover, for å nekte enkle norske kontringsmål.

To på rad uten gull Etter norsk gull i OL, VM og EM i perioden 2010-212, så har de to siste norske mesterskapene gitt sølv (EM 2012) og norsk exit i kvartfinalen i VM 2013.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer