- Vi skal gjøre det umulige mulig

Wenger forsvarer spillerne etter hjemmesmell.

Arsenal - Bayern 1-3

Arsenal-manager Arsène Wenger hevder han ikke angrer noe etter 1-3-tapet hjemme for Bayern München i mesterligaen.

For London-klubben virker det nærmest umulig å snu til avansement i annen kamp i åttedelsfinalen. Wenger ser likevel ikke hva han skulle gjort annerledes i tirsdagens kamp.

- Det er vanskelig å svare på. Spillerne ga alt. Vi kjempet hardt i annen omgang, men dessverre klarte vi ikke å få 2-2-målet, sa franskmannen til dansk TV 3.

Arsenal-forsvaret kunne gjort en bedre jobb på Bayerns 0-1-mål. Ved 0-2 slet London-laget med å markere Daniel Van Buyten.

- Det var et hjørnespark der vi gjorde en sonemarkering og ble fanget ved første stolpe. Det var en feil, og slikt skjer. Det skjedde også ved vårt mål, da Bayern gjorde en feil, sa Wenger.

Uten tittel siden 2005 Lukas Podolski reduserte for vertene etter 54 minutter, men en ny scoring av Mario Mandzukic ga Arsenal et svært vanskelig utgangspunkt.

TROR PÅ LAGET: Arsenal-manager Arsene Wenger tror og håper laget kan vinne borte mot Bayern i returkampen. Foto:    REUTERS/Eddie Keogh
TROR PÅ LAGET: Arsenal-manager Arsene Wenger tror og håper laget kan vinne borte mot Bayern i returkampen. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

- Det blir vanskelig, men vi skal forsøke å gjøre det umulige mulig. Vi må dra dit, spille som vi gjør hjemme og forsøke å endre resultatet.

- Fansen vår var fantastisk i kveld, så jeg er veldig skuffet over at vi ikke kunne gi dem hva de ønsket, fortsatte Wenger.

Han er i utsatt posisjon etter en rekke år uten titler. Sist helg røk Arsenal for Blackburn i FA-cupens 5. runde.

Forrige tittel kom i 2005 da nettopp FA-cupen ble vunnet.

(NTB)