- Vi skal ikke sparke Anja

Bækkelaget benekter at de vurderer å si opp arbeidsavtalen med sjukmeldte Anja Andersen, slik NRK meldte i går. - Det rene skjære vås, sier Svein Erik Dovran i styringsgruppa rundt damelaget.

- Enhver med et minimum av personellkunnskap vet at man ikke kan gjøre noe med lønna til en sjukemeldt person, sier Dovran til Dagbladet.

Han sitter i styringsgruppa, som ble nedsatt etter trenerkonflikten mellom Frode Kyvåg og hovedstyret i vår. Ifølge NRK har BSKs hovedstyreleder Bjørn Trulsen skrevet til advokat Thor-Erik Johansen. I brevet står det at hovedstyret vil vurdere om Anja er i stand til å oppfylle arbeidsavtalens forpliktelser. Det er hun selvsagt ikke. Anja har som kjent lagt opp som håndballspiller. Ifølge Dovran er korrespondansen velmente utspill for å gjøre det mulig for Anja å bli i BSK.

I går kveld var Anja gjest hjemme hos Frode Kyvåg. De feiret bursdagen til Frodes kone Monica. Anja ville ha ro, men Kyvåg er klinkende klar:

- Jeg er overrasket over denne saken. Både jeg, jentene og junioravdelingen vil ha med Anja videre i en eller annen rolle.

- Sannsynligvis er dette storm i et vannglass, sier Kyvåg til Dagbladet.

  • NRK hevder at Anja tjener 980000 kroner i året, har kontrakt med BSK til 30. juni 2003 og sitter på enerett til å si opp kontrakten. Det siste er definitivt riktig.

- Ja, bekrefter Dovran.

- Oppfatter dere Anja som urimelig i forhandlingene?

- Nei.