Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal klare det

John Arne Riise er sikker på avansement til tross for tap mot Monaco.Vi fulgte Champions League direkte

(Dagbladet.no): Liverpool stilte med Steven Gerrard for første gang fra start på åtte uker i kveld, men Liverpool-kapteinen var langtfra gammel klasse på den humpete banen i Monaco.

- Vi spilte ikke bra nok til å få et resultat, men det var svært vanskelig å spille fotball på en så dårlig gressmatte, sier Steven Gerrard til ITV2.

John Arne Riise mente også gressmatta var dårlig, men ville ikke skylde på forholdene.

- Banen var ikke bra, men vi kan ikke skylde på det, sier Riise til TV3.

- Uflaks

Skadeproblemene til Liverpool er store om dagen, og de ble større umiddelbart etter kampstart. Milan Baros og Cissé er begge langtidsskadd, og etter halvannet minutt la Luis Garcia seg til lista. Spanjolen kom på et løp, men dro på seg en skikkelig lårsterkk og kastet inn håndkleet umiddelbart.

I andre omgang skallet Josemi inn i Ebra og måtte ut med et stotrt kutt i hodet. For dette var kvelden ingenting ville seg for Liverpool.

- Vi har utrolig uflaks med skader om dagen, men vi må bare stå sammen - og vi har gode alternativer, sier Gerrard.

Hands?

Monaco spilte gjerrig i en lite velspilt kamp, og vinnermålet skyldes nok også en humpete bane. Innleide Javier Saviola fikk ballen i feltet og satte den tilsynelatende rett i mål. Men samtlige Liverpool-spillere som sto i nærheten protesterte på målet.

Grunnen til det er enkel: Saviola dempet ballen med hånda før han satte inn kampens eneste mål.

- Det er surt å tape på den måten. Jeg så det var hands og dommeren sa det var hands, men han sa at Saviola hadde hånda inntil kroppen.

I andre omgang kom Liverpool og Gerrard mer med i kampen, men det nærmeste de kom, var da Sami Hyypiä nikket mot mål fra to meter. Monacos glimrende keeper, Roma, gjorde imidlertid en fin redning.

Dermed må Liverpool vinne sin siste kamp hjemme mot Olympiakos, som i kveld slo Deportivo hjemme. Vinner de 1-0, er de likt på innbyrdes oppgjør, og må ha hjelp av Deportivo.

Klarer derimot Liverpool å vinne to mål eller mer, er de klare for første utslagsningsrunde i verdens beste fotballturnering.

- Det vil bli en stor kveld på Anfield, men for to år siden måtte vi slå Roma og vi gjorde det. Jeg tror vi klarer det igjen, sier Gerrard.

John Arne Riise beroliger også alle Liverpool-supportere:

- Vi skal avgjøre ting selv. Vi gleder oss.

MATCHVINNER: Javier Saviola feirer sin tvilsomme scoring.
TILBAKE: Gerrard spilte en omgang mot Midlesbrough i helga. I dag var han tilbake fra start etter skaden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media