Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal klare finale uten Anja

ROA (Dagbladet): Lunner- Bækkelaget 22- 26. - Det er herlig å kjenne at toppformen kommer i rett tid. Det er semifinalen mot franske Metz som gjelder. Bækkelaget skal til finalen igjen, og det skal vi greie selv om Anja Andersen er skadd, sier Siv Heim Sæbø til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strekspilleren var banens suverene ener med åtte scoringer og knalltøft forsvarsspill.

- Angrepsmessig er jeg fornøyd - bortsett fra et par dumme bom i 2. omgang. I forsvar gikk det litt opp og ned. Men stol på meg: Jeg sparte faktisk litt til europacupkampen. Det er den som teller, sier Sæbø.

BSK-trener Frode Kyvåg innser at Anja Andersen ikke blir spilleklar i tide og brukte kampen mot Lunner til å øve.

Testet formasjoner

- Anja takler veldig dårlig å være skadd. Hun vil være med til Frankrike, men jeg vil heller ha henne hundre prosent frisk til returkampen i Oslo enn at hun skal fungere 50 prosent i to kamper, sier Kyvåg.

I går testet Kyvåg flere formasjoner, blant annet med Gitte Madsen i Anja-rollen på venstreback.

- Dette er ikke Gittes favorittposisjon, men så lenge Mette Ruud Johansen og Hanne Hallén er skadd, må jeg bruke Gitte her. Stine Steen delte jobben med henne mot Lunner, og klarte seg kjempebra. Men Stine trives bedre i midten.

Finale uten Anja

- Hvor mye betyr det for Bækkelaget at Anja ikke spiller?

- Selvsagt veldig mye. Men klubben er ikke avhengig av henne. Vi er ordentlig gode når vi er gode og frykter ikke Metz, selv om det blir et skikkelig kok i Frankrike.

- Hvordan skal dere spille mot Metz?

- Jeg fikk mange svar etter kampen mot Lunner. Vi vet hvem som skal ligge foran og bak i formasjonene. Og jeg vet at vi garantert går ut i flatt forsvar, men at vi seinere vil legge om til sone.

- Hvor bra må Bækkelaget spille for å nå finalen?

- Vi vil ha drømmefinale mot Frederiksberg, men da må vi være jevngode med Metz borte og så avgjøre hjemme.

- Og en finaleplass avhenger ikke av Anja, sier Frode Kyvåg.

I TOPPFORM: Siv Heim Sæbø viste landslagsklasse mot Lunner.