Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal ødelegge 17. mai-feiringen i Bergen

MOLDE (Dagbladet): Molde- Skeid 3- 0. Bunnlagene kommer til Røkkeløkka for å begrense nederlagene, uten å lykkes. Fulle av selvtillit gleder serieleder Molde seg nå til å knuse Brann i Bergen 16. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av de to siste hjemmekampene mot Skeid og Strømsgodset er Molde kommet til unike 70 avslutninger og har skapt 33 målsjanser. I begge kampene er det blitt 3- 0-gevinst. De to motstanderne skapte til sammen fattige tre avslutninger og en målsjanse.

- Det betyr ikke noe om vi vinner 3- 0 eller 6- 0. Vi er kjempefornøyde med alle trepoengere vi får. Det viktigste for oss er at vi spiller bra, sier Moldes Jo Tessem som alene har stått for tre av scoringene. Mot Skeid var han banens beste og åpnet for seieren med sin 1- 0-scoring lavt i hjørnet fra 18 meters hold.

- Jeg syntes nesten synd på Skeid på slutten. De fikk jo nesten ikke ballen utenfor sin egen 16-meter.

Vi har fortsatt for lav uttelling på sjanser og avslutninger, men det betyr lite etter slike seirer, sier Tessem som var banens beste mot Skeid.

- Dette må vel være god underholdning for publikum. Vi gjorde jobben vår i dag også. På treningene vil vi stresse videre med å få mer ut av avslutningene.

Andreas Lund lagde sitt sjette mål for sesongen og beholde statusen som toppscorer med et hardt skudd fra ti meter. Men Lund fikk ingen uttelling på tre headinger i klassen for feite sjanser.

- Nå gleder vi oss til å ødelegge 17. maifeiringen i Bergen. Når vi ikke fikk hjemmekamp 16. mai, er det ingen bedre arena å reise til enn Brann stadion. Da slipper vi å møte 11 mann i forsvar og får utnyttet våre sterkeste sider med raske overganger, sier Jo Tessem.

Han vet at de to neste seriekampene vil bety mye:

Brann i Bergen og Rosenborg i Molde 2. pinsedag.