Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal prate om ting og ha stor takhøyde for både tårer, latter og minner

Sterkt samhold blant langrennsjentene.

TÅRER: Marit Bjørgen og Heidi Weng var preget da de klatret opp på seierspallen tidligere i ettermiddag. Kristin Størmer Steira forteller om et meget sterk samhold i den norske troppen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TÅRER: Marit Bjørgen og Heidi Weng var preget da de klatret opp på seierspallen tidligere i ettermiddag. Kristin Størmer Steira forteller om et meget sterk samhold i den norske troppen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI / OSLO (Dagbladet): Etter målgang på jentenes 15 kilometer i Sotsji, var det tydelig at nyheten om bortgangen til broren til Astrid Uhrenholdt Jacobsen har preget hele laget.

Kristin Størmer Steira forteller til Dagbladet at gårsdagens minnestund var veldig sterk.

- Det var en veldig spesiell dag i går, men Astrid var veldig klar på at vi skulle gjøre ting mest mulig som normalt. Vi skulle forberede oss godt og gå fort. Som et lag er vi veldig sterke og vi klarte å ha fokus på det som skulle skje, men i etterkant blir det mye følelser, sier Steira til Dagbladet.

- Det går mest på å støtte Astrid og familien. Vi skal prate om ting og ha stor takhøyde for både tårer, latter og minner.

Steira hadde en tung tur i de russiske skogene i dag, og endte til slutt på en 23.-plass.

- Jeg brukte veldig mye krefter på klassiskdelen og havnet litt for langt bak. Jeg håpet helt til skibyttet at det skulle løsne litt og kjennes bedre ut, men i dag var det bare en veldig tung dag, sier hun.

Nå er hun klar over at det også spøker for plassen hennes på stafettlaget.

- I dag var det bare en ræva dag. Jeg har ikke så mye mer forklaring enn det. Jeg tror det er fire som er bedre til å gå enn meg akkurat nå, men jeg skal i alle fall bite bedre fra meg på tremila.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!