Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi skal slå alle hjemme

Tryggvi Gudmundsson storspilte og sto bak tre av fire scoringer i går. Islendingen tror det blir vanskelig å slå Stabæk på hjemmebane i år.

- Vi skal slå alle hjemme i år og bli bedre borte enn i fjor. Da blir dette veldig bra, sier Tryggvi Gudmundsson til Dagbladet.

Stabæk fikk en dårlig start mot Odd i går. Etter bare fem minutters spill dundret Edwin van Ankeren ballen i mål. En takling av Gudmundsson innenfor 16 meteren ga hjemmelaget straffe. Dermed kunne Stabæk ufortjent gå til pause med uavgjort.

- Vi spilte elendig i første omgang. Men da vi først fikk til spillet vårt, rundspilte vi dem, sier han.

Vil bli proff

Og det var nettopp Gudmundsson som startet festen på Nadderud. Han scoret mål nummer to og ga Stabæk ledelsen. Han sto også bak Stabæks tredje mål. Et perfekt timet innlegg gjorde jobben enkel for Thomas Finstad.

- Det er gøy å score mål, og jeg vet jeg gjør det ofte. Men jeg føler ikke noe press. Det er mange som scorer mål på dette laget, sier Gudmundsson.

I år spiller 28-åringen for mer enn scoringer, jubel og Stabæk- seirer. Kontrakten hans går ut etter sesongen og han drømmer om å få et lukrativt profftilbud.

- Jeg ville lyve om jeg sa noe annet. Denne sesongen er min siste sjanse. Men nå er jeg i Stabæk, sier han.

I fjor mistet Stabæk spissen Marel Baldvinson. I juli reiser populære Christian Wilhelmsson til Anderlecht. Mister Stabæk nok en storspiller i løpet av sesongen, kan det bli vanskelig å vinne kamper for Stabæk - selv hjemme.

Falt sammen

Men ingen bekymret seg om framtida på Nadderud i går, bortsett fra Odd-trener Arne Sandstø.

- Etter pause falt vi helt sammen. Mer er det ikke å si.

HJEMME-JUBEL: Thomas Finstad bidro sterkt til kalas-seieren på Nadderud. Her har han nettopp scoret Stabæks tredje mål.<P> <!--FOTO-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media